Dnevni horoskop za petek 6. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 6. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 6. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 6. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zasanjani in polni čustvene prtljage se boste težje osredotočili iz zbrali. Želeli si boste biti ljubljeni in pohvaljeni, vendar ne boste imeli dovolj poguma in energije, da bi naredili kakšen konkreten korak.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar se ne zapirajte vase, raje direktno brez zadržkov izrazite svoje mnenje. Nekdo si vas bo šaljivo privoščil, vendar mu ne zamerite.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje Goran Dragić: Astro profil

Goranovo Sonce se nahaja v znamenju bika, zato je njegova volja zelo intenzivna, je izjemno šarmanten, strpen in potrpežljiv. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njegovih zanimanj. Praktičnost in udobje sta pomembna zanj. Samo zato, ker se na prvi pogled zdi, da ni občutljiv, ne pomeni, da ni sposoben globokih čustev. Če se v njem nabere preveč frustracij, ki se lahko pojavijo zlasti pri napadih ekstremne trmoglavosti, ima lahko težave z mirnim reševanjem teh čustev.

Goranova Luna se nahaja v ovnu, zato vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakal proti cilju. Kvadrat med Luno in Marsom nakazuje, da mu pogum in bojni duh omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Danes praznuje Tjaša Železnik: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 9. Hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona v 4. Hiši. Krasita jo otroški šarm in brezmejna radovednost. Je rojena spogledljivka in se bo vedno trudila narediti vtis na ljudi, ki so ji všeč. Njen nedolžni šarm je lahko zelo nalezljiv, res pa je, da se včasih obnaša mladostno, ki želi po vsej sili dobiti tisto, kar si je zamislila. Je spontana, energična, nestrpna in strastna, kar pomeni, da življenje zajema s polno žlico in je v svojem delovanju zelo intenzivna.

Prvi človek, ki je nasprotnika zadel z žalitvijo namesto s kamnom, je bil začetnik civilizacije.

Sigmund Freud

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Andrej Šuster Drabosnjak, slovenski pesnik, pisatelj
Theodore Harold White, ameriški pisatelj
Tony Blair, britanski predsednik vlade
George Clooney, ameriški filmski igralec
Goran Dragič, slovenski košarkar

Na današnji dan prizadene hud potres Furlanijo in Posočje, rodil se je avstrijski nevrolog in oče psihoanalize Sigmund Freud. Rojen je bil prav tako nekdanji alpski smučar Matjaž Vrhovnik.

Kako boste danes delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste pridni kot mravljica, vendar malce občutljivi.

Katera znamenja zodiaka boste danes ljubezen postavila na vrh zanimanj?

Danes boste ljubezen postavili na vrh zanimanj rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2022 ali STRUPENA LASTNOST TVOJEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve boste opravljali s svojim tempom in po strogo določenem vrstnem redu. Upoštevajte, da bodo tokrat okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše rezultate se bo treba pozanimati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vami je zaradi lune v raku dan močnejših čustev. Če se potrudite in se popolnoma sprostite, si vzamete čas zase, napolnite baterije, se povežete s svojimi, boste zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne počnite ničesar, dokler ne boste vseh zadev analizirali do potankosti. Ni vam treba prehitevati in potem razmišljati kaj bi bilo potrebno storiti. Obnovite stik z osebo, ki ji še vedno zaupate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mešana čustva, ki jih prinaša luna v raku ne bodo najbolj ugodna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa pomembnega ne spregledate. Glede zdravja bodite pozorni na glavo in želodec.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uspeh je skoraj za vogalom, vendar se ne veselite prehitro, saj je pred vami še nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k zmagi. Močno boste navdušeni nad tem, da izrazite svoje mnenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne izgubljajte svojega časa za prazna prerekanja v družinskem krogu. Spomnite se, da se bo dobro vrnilo z dobrim, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih, zato se zadržite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pričakovali boste pomembno sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste odnehali pri zadevi, ki je pod velikim vprašajem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne vztrajate glede stvari, ki jih kljub neverjetnemu trudu nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, bodite raje edinstveni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Utrujenost vas bo popeljala do tega, da se ne boste mogli izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi si želeli, tudi zato, ker se morate podrediti nekomu, ki pretirano vztraja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zdravje ter počutje se bo s pomočjo vpliva lune v raku postopoma izboljšalo in znova boste presenečeni, česa vse ste sposobni. Vsekakor se lahko povsem sprostite in uživate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi svojih težav ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam nenehno letijo na različne strani, kar vas bega. Tudi v družbi se dogaja nekaj, na kar bi morali bolj vplivati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo dogajalo zaradi lune v raku globlje in mirneje, veliko lažje bo delovati v skladu z lastnimi potrebami. Pričakujete lahko tudi sočutje in sposobnost razumeti in poskrbeti za druge.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022 ali KAJ POMENI T-KVADRAT V ASTROLOGIJI?