Dnevni horoskop za petek 3. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 3. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 3. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 3. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan brez plastične vrečke in dan rudarjev. Iz faze močnih čustev in povečane občutljivosti prehajate v spontane odločitve in željo po tem, da ste opaženi. Odločnost, pogum in samozavest bodo glavno vodilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razmišljali boste zelo napredno v pozitivni smeri, zato nihče ne bo skalil vašega miru in pokvaril dobre volje s katero se boste vsega lotevali.

horoskop
Dnevni vpliv Lune

Danes ob 20:38 uri preide Luna v znamenje Leva

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj primerno je hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Zvečer prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj si želite.

Ben Stein

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Viki Grošelj, slovenski alpinist
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan je v Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. V Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVS. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. Rodil se je Leoš Janáček, češki skladatelj in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec Tony Curtis in Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj. Umrl je Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Na katerem področju se bo danes največ dogajalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo največ energije namenjene področju čustev.

Katera astro znamenja boste danes z veseljem razvajala svoje bližnje?

Svoje bližnje boste danes z veseljem razvajali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki v vas vidijo odličnega sogovornika. Vsekakor boste dovolj odzivni za vse naloge, ki vam bodo naložene. Ne zanemarjajte družinskih članov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Toliko dela si boste naložili, da vsemu skupaj ne bo videti konca. Vaša neizmerna zagnanost in prodornost vas vodita še v boljše rezultate, zato vklopite še dodaten pogum.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je produktiven dan, poln prijetnih občutkov in finančnih presenečenj. Do ljubljene osebe boste skozi dan, ko bo luna še v raku ljubeči, kar bo pomagalo pri urejanju težav.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S kančkom iznajdljivosti in prijaznim pristopom vam bo uspelo, posebno na poslovnem področju. Potrudite se da boste v težavah pomagali na iskren vendar učinkovit način.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dogajalo se bo nekaj, kar vas vznemirja in jezi. Situacija se bo kmalu rešila, zato se ji ne izogibajte. Pazite v trenutku, ko boste razdraženi, da nekoga po nepotrebnem ne užalite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zmanjkalo vam bo časa, da bi postorili vse kar od vas zahtevajo, saj boste skozi dan z luno v raku bolj počasni. Postavite se zase in ne pričakujte, da bi vam kdo priskočil na pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ vam bo pomenila iskrenost. V ljubezni se končno prebujate, s predlogom, ki bo prebudil strastna vendar tudi stabilna čustva. Naredili si boste odličen načrt, ki vas bo razveselil.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poslovnem področju pričakujte nekaj napetosti, toda vseeno obstaja možnost, da se samozavestno pomaknete naprej, zato vztrajajte. Razlike vas tokrat ne bodo zmotile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi svoje prilagodljivosti lahko v medsebojnih odnosih zaidete v težave in si nakopljete nekaj, kar vas bo vznemirjalo. Namesto da ste napeti, se raje umaknite v naravo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskušajte brzdati neuresničljive želje in si postavite realne cilje. V domačem okolju bo napeto, saj ste pred časom obljubili nekaj, kar trenutno niste sposobni izpolniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskušajte brzdati neuresničljive želje in si postavite realne cilje. V domačem okolju bo napeto, saj ste pred časom obljubili nekaj, kar trenutno niste sposobni izpolniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrebnega bo veliko dela in motiviranosti, da bi nekoga prepričali o pomembni zadevi, ki bi se morala premakniti, vendar vam bo s trudom uspelo. Ljubezen bo tista, ki vas bo navdihnila.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JUNIJ 2022