Dnevni horoskop za petek 3. decembra 2021

Dnevni horoskop za petek 3. decembra 2021
Dnevni horoskop za petek 3. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 3. decembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 3. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav poskušate mirno prenašati vse izzive iz okolja, se bo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom temperament pokazal v burnih in največkrat agresivnih izbruhih jeze.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nič ne naredite polovično, vsaki stvari, ki jo počnete, posvetite popolno pozornost in, čeprav zaupate svoji intuiciji, ničesar ne prepuščate naključju.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 13:12 Luna preide v znamenje Strelca

Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti. Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti obzorja.

Popoldan z Luno v Strelcu, boste bolj površni in nedosledni.

Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Danes praznuje Julianne Moore: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Strelca je vedno optimistično naravnano, tako kot ona sama. Nič ji ni težko, vedno se v življenju znajde in ne prenese kompliciranja pretirane in analitičnosti. Uživa v spontanih odločitvah in svobodi. Luna v znamenju Dvojčkov je prodorna, komunikativna in ji vliva razigranost, s katero je v družbi zelo zaželena. Mars v znamenju Raka skrbi, da se ne vda prehitro, saj želi preveriti vse drobne malenkosti in biti o vsaki zadevi popolnoma prepričana. Družina ji ogromno pomeni in brez njene podpore težko funkcionira.

Venera v znamenju Kozoroga ji nagaja v odnosih z moškimi, saj se boji popolnoma prepustiti se in zares uživati. Ker se njen Saturn nahaja v znamenju Kozoroga, ji življenje prinaša ogromno omejitev, ki pa jih je s svojo močjo in borbenostjo sposobna premostiti.

Luna sije, kladvo bije trudne, pozne ure že; préd neznane srčne rane meni spati ne pusté.

France Prešeren

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • France Prešeren, slovenski pesnik
  • Fran Miličinski, slovenski pisatelj
  • Janez Škof, slovenski igralec, harmonikar in pevec
  • Janez Bončina – Benč, slovenski skladatelj, kitarist in pevec
  • Nika Zorjan, slovenska pevka

Na današnji dan je bila ustanovljena Univerza v Ljubljani, prvo predavanje slavista Frana Ramovša. Rodil se je Igor Lukšič, slovenski politolog in politik in Marjana Lipovšek, slovenska koncertna in operna pevka. Umrl je Andrej Otona Župančič, slovenski antropolog, akademik in Mirko Kunčič, slovenski mladinski pesnik in pisatelj.

Kakšno bo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko s konjunkcijo pojavijo naglica, nestrpnost, razdražljivost in nemir.

Katera znamenja zodiaka boste danes gojila močne in strastne želje?

V današnjem dnevu boste gojili strastne želje rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop DECEMBER 2021 ali SONČNA IN SENČNA STRAN ZAOBLJUB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo močna. V vsaki situaciji lahko pustite pozitiven vtis. Tisti, ki so morda pričakovali, da se boste zmotili pa bodo malce razočarani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se bo dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu zapletlo, kar vas bo vznemirjalo na vsakem koraku. Pripravite se tudi na to, da vam utegne nekdo zopet močno nasprotovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Upoštevati bi morali več znanih dejstev, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči. Prisluhnite nekomu, ki je strokoven, ki vam lahko ponudi prave argumente za vaše zmedene misli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo popoldne, ko luna preide v znamenje strelca podprl. Vztrajajte v določeni situaciji do konca in se nikar ne ustavite na sredi poti, saj bi vam bilo kmalu žal.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran predvsem za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite in ne sanjarite o praznih rečeh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nečesa večjega se lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji. V krogu družine vas čaka nekaj zanimivih sogovornikov, s katerimi se boste prijetno zabavali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekompromisni boste zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju tokrat žal ne bo šlo brez potrpežljivosti in vztrajnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Večino pozornosti bo usmerjene na domače okolje in opravila, ki čakajo na realizacijo. Zvečer se boste težko uprli intenzivni energiji in notranji napetosti, kljub temu se ne obremenjujte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko stvari boste želeli narediti po svoje, bližnjic pa še nekaj časa ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti osebi, ki vam s svojimi nasveti želi le dobro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odlično se boste popoldne, ko luna preide v strelca razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati. Iskreno se boste usmerili v analiziranje pomembne situacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sreča bo tokrat na vaši strani, kar bo pomenilo, da lahko zgladite nekaj domačih sporov. Samski se boste znašli v zanimivem, žgečkljivem pogovoru, ki vas bo očaral s svojo vsebino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. Očistiti boste želeli tudi svojo dušo, vendar večer z luno v znamenju strelca ne bo najbolj ugoden čas za poglobitve.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2021 ali NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA STRELCE