Dnevni horoskop za petek 26. novembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 26. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 26. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 26. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čaka vas naporen, z delom obarvan dan, a vztrajnost in sprejemanje odgovornosti bosta bogato poplačani.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brez samozaupanja in dela na sebi boste v današnjem dnevu zelo težko našli srečo in ujeli zadovoljstvo.

horoskop.si
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, igre z otroki, špekulacije, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Sanje imamo zato, kar brez njih ne bi mogli prenesti resnice.

Erich Maria Remarque

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Tina Turner, ameriška pevka
  • Andrej Kirn, slovenski filozof
  • Jelko Kacin, slovenski obramboslovec, politik
  • Igor Žužek, slovenski dramski igralec
  • Vreni Schneider, švicarska alpska smučarka

Na današnji dan se v Kairu sestaneta Franklin Delano Roosevelt in Winston Churchill. Neznanci na londonskem letališču Heathrow ukradejo 6.800 zlatih palic. V Bihaću ustanovljen AVNOJ. V Nemčiji ustanovljena organizacija Kraft durch Freude. Črna gora se priključi Srbiji. Japonska prestolnica se iz Kjota preseli v Edo, ki se ob tej priložnosti preimenuje v Tokio. Izid knjige Alice v čudežni deželi. Rodil se je Anton Martin Slomšek, slovenski škof, pesnik, narodni buditelj in Slavko Avsenik, slovenski glasbenik, skladatelj. Umrl je Adam Mickiewicz, poljski pesnik in Stanko Bloudek, slovenski inženir, športni delavec.

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega. Nobeno srce ni nikoli trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami.

Paulo Coelho
Čemu se boste v današnjem dnevu težko uprli?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste težko uprli temu, da se nekoliko pohvalite in poudarite svoje sposobnosti.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč pogumna in samozavestna?

V današnjem dnevu boste najbolj pogumni in samozavestni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ZAKAJ SE SPREMEMBAM TAKO ZELO UPIRAMO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Življenje bo zaradi lune v levu, ki prebuja pogum zelo živahno, telefon bo kar naprej zvonil. Pričakujete lahko tudi dobro počutje in povezanost s prijatelji ter zanimivimi znanci.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po eni strani slutite, kaj lahko dobite, po drugi pa ste morda še zadržani. Nekdo vas bo vsekakor prijetno presenetil in le od vas bo odvisno, kako se bo ta zgodba sploh razvila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počakajte na pravi trenutek za akcijo. V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v levu vam bo namreč odleglo, posebno v odnosih s tistimi sodelavci, ki so z vami izredno zahtevni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v levu vam bo odprla nova zanimiva obzorja. Ritem delovanja na področju kariere bodo določali pomembni ljudje v njem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaše počutje bo kljub energiji lune v vašem znamenju spremenljivo, zato pazite, tudi v krogih ki jih dobro poznate. Izid ljubezenskega sporočila bo negotov, saj ste preveč neodločni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v levu boste neverjetno zadržani, previdni in vsakič boste dobro premislili, preden boste kar koli odgovorili. Začutili boste nekaj nasprotovanja in nakopičeno jezo drugih ljudi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne sprašujte, kaj bi morali storiti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov, raje skušajte nekaj prihraniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolite si kljub obveznostim čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost bi vas sedaj samo obremenila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni vas spremljata nežnost in občutek pripadnosti. Na drugih področjih vas moti navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj starih ter že dolgo nerazčiščenih računov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo potrebovala strast, romantiki se boste izognili, mikale vas bodo tudi nenavadne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Sprostite se ob prijetnem pogovoru.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih. Predvsem pa uporabljajte pravo resnico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se zbrati, saj morate paziti tudi na odzive drugih. Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo. Raje začnite vse reševati umirjeno.

Vas zanima: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA STRELEC