Dnevni horoskop za petek 25. marca 2022

materinski dan
Dnevni horoskop za petek 25. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 25. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 25. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, materinski dan. Zadnji krajec vas bo potisnil naprej, še posebej, če v zadnjem obdobju niste znali poiskati pravih priložnosti in ujeti navdiha.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes nastopi ob 06:37 uri Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Danes praznuje Irena Yebuah Tiran: Astro profil

Soncem v znamenju ovna nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika z intenzivnim tempom. Luna v ovnu nakazuje na pogum, entuziazem, neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakala proti cilju. Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, bo takoj začela delovati na tem področju in iskati odgovore. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna.

Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto. Njene prednosti so inteligenca, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pojejo iz njenih ust.

Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.

Tone Pavček

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Arturo Toscanini, italijanski dirigent
  • Flannery O’Connor, ameriška pisateljica
  • Aretha Franklin, ameriška pevka
  • Elton John, angleški glasbenik
  • Jurij Zrnec, slovenski igralec

Na današnji dan je bilo prvo tekmovanje v smučarskih skokih na novi planiški Bloudkovi letalnici. Slovenska skupščina sprejme srednjeročni načrt razvoja Slovenije. Jure Košir je nastopil na svoji poslovilni tekmi. Rodila se je ameriška igralka Sarah Jessica Parker in Stefka Kostadinova, bolgarska atletinja. Umrl je Milan Štante, slovenski pisatelj, pesnik in Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj.

O čem boste danes intenzivno razmišljali?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste razmišljali o ljubezni in prijetnih rečeh.

Katere mamice boste danes najbolj presenečene?

Danes boste najbolj presenečene mamice rojene v znamenju bika, raka in vodnarja.

Preberite tudi: POMLADNE PREOBRAZBE GLEDE NA ELEMENT, V KATEREM STE ROJENI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tekmovanje s sodelavci bo zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist, ne pa neprestano iskati napake drugih. Pomembno je, da najprej poskrbite zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete na področju kariere in izobraževanja. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj le nekoliko olajša.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo na delo, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi. Z energijo lune v kozorogu se posvetite tudi finančnemu področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končajte z delom, preden se odločite za prijetne stvari. Osredotočite se na svoje cilje, končajte pomembne opravke, preverite finance in nato pojdite ven s prijatelji, partnerjem ali družino.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse poteka po tistih načrtih, ki ste si jih zastavili. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki bo precej zaseden. Tudi sami si lahko privoščite sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo nekaj govoril. Določena sporočila bodo zaradi lune v kozorogu skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše domneve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne dovolite več, da so drugi pomembnejši od vas. Kmalu se boste počutili bolje, saj boste veseli tega, da ste se končno postavili zase. Spodbujala vas bo luna v znamenju kozoroga.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Avto se ne bo premaknil, če hkrati pritiskate na plin in na zavoro. Enako velja za ljubezensko življenje. Odločite se s pomočjo lune v kozorogu, ki poudarja zrelost, kaj bi pravzaprav radi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokažite kljub številnim poslovnim obremenitvam več volje do življenja. Tako se boste nakopičenih blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje in načrte. To pa vsekakor potrebujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadržano boste komunicirali z okolico in predolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Nikar se vnaprej ne vznemirjate, saj trenutno ne morete spremeniti ničesar.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je kljub Zadnjemu krajcu nekaj težav in nejasnosti, posebno v službenem okolju. Pravzaprav boste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ugotovili boste, da bi vam dodatna informacija lahko zelo koristila. Res, da bi s tem imeli nove obveznosti in naloge, vendar pa bi bilo tudi zadovoljstvo toliko večje. Radovednost bo povečana.

Vas zanima: KLAVDIJA JE RAZPRTA MED DOBRIM IN SLABIM SINOM