Dnevni horoskop za petek 19. april 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 19. april 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 19. april 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za petek 19. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nasvetov drugih tokrat ne boste poslušali, ampak boste ravnali po smeri svojih odločitev. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov saj boste malce zavistni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake, vendar ne svoje, ampak tuje.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

ŽELITE IZVEDETI, KJE SO SE OB VAŠEM ROJSTVU NAHAJALI PLANETI? PREVERITE BREZPLAČNO NATALNO ASTROLOŠKO ANALIZO!

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Horoskop
Sonce preide v znamenje Bika

Obdobje Sonca v znamenju bika prinaša notranji mir. Vaša čutnost bo močno povečana, ne glede na to, ali kuhinji, ali pri delu, ali pa v spalnici. Življenje bo v tem obdobju za vas bolj kot umetnost, kar pomeni, da boste hrepeneli po udobju in občutku zadovoljstva.

Obdobje Sonca v znamenju bika je premišljen in z realnimi vzgibi obarvan čas, v katerem boste želeli vložiti trud in čas v zanesljive stvari.

Ta vpliv vas vabi, da se upočasnite in da se stabilizirate. Lahko tudi razkrije, kako lahko praktično moč zemeljskega elementa usmerite v vsakdanje življenje. Vaša čutila bodo prebujena in zaljubite se lahko v stvari, ki jih je prijetno gledati, se jih dotikati in jih okusiti.

Stori, kar moreš, s tem, kar imaš, tam, kjer si.

Theodore Roosevelt

TEŽAVE NAS NE OVIRAJO, TEMVEČ NAS UČIJO

Rojeni v znamenju ovna in bika, dogodki na današnji dan:

  • Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar
  • Japec Jakopin, slovenski ladijski oblikovalec
  • Kate Hudson, ameriška filmska igralka
  • Catalina Sandino Moreno, kolumbijska igralka
  • Marija Šarapova, ruska tenisačica

Na današnji dan je bil začetek vstaje v varšavskem getu. Na Poljanskem klancu se pripeti najhujša prometna nesreča v zgodovini samostojne Slovenije. Rodil se je Lojze Dolinar, slovenski kipar, grafik in Gustav Theodor Fechner, nemški fizik, psiholog. Umrl je Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik, satirik in Ivan Grohar, slovenski slikar.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da Sonce prehaja v znamenje BIKA.

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila v samoti?

Danes se boste najboljše počutili v samoti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: RAZLIKA MED OVNI ROJENIMI MARCA IN APRILA ali NEGATIVNA ČUSTVA MEGLIJO UM IN PRESOJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v devici tokrat drugi ne bodo imeli možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem od tistega, kar je začrtano. Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal zelo sproščeno. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite tam kjer je potrebno svoj pogum.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Energija bo strastno spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Nekdo vas mika, vendar vam vse skupaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si v resnici želeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse, kar vas bo obdajalo se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici, vendar nikar ne podlezite slabim občutkom. V ljubezni boste ponovno na prelomnici, kar vam ne bo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte nekaj prijetnih vibracij v zvezi z dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Čakanje vas bo močno vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, zato se umirite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tudi če boste naredili nekaj napak, se ne obremenjujte, saj se boste iz njih nekaj pomembnega naučili. Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na razpolago boste imeli dovolj časa, tudi za to, da se odločite, kaj je trenutno pomembno in kaj lahko počaka. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo nizale ena za drugo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj nekoristnih informacij bi vas le zmedlo in utrudilo, zato se z luno v devici zberite in z analitičnim pristopom skušajte izluščiti bistvene zadeve. Nikar pa ne bodite nepotrpežljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmislite o tem, kaj boste v situaciji, v katero ste vložili ogromno energije dobili v zameno. Potrebovali boste veliko direktnosti, še posebej pri simpatičnih osebah nasprotnega spola.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S produktivno energijo, ki jo prebuja luna v devici se boste podali novim podvigom naproti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali ter povzročali slabo voljo tam kjer ni potrebno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Neprestano boste vrteli film nazaj, z razlogom, da bi našli nekaj kar bi vam podarilo odgovor tam kjer ste neodločni. Na področju čustev boste vpeti v zanimiv in strasten vrtinec.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mikalo vas bo, da bi naredili premik glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Skušajte se najprej soočiti z zapletenimi podatki in nato preverite še vse, kar je povezano s področjem financ.

Vas zanima: HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? ali ELA NE VE KAKO SE SOOČITI Z DEPRESIVNIM PARTNERJEM