Dnevni horoskop za petek 16. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 16. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 16. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 16. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan zaščite ozonske plasti. Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj s tem ne boste naredili dobrega vtisa. Če se boste znali izpostaviti, se bo obrestovalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Raje izberite bolj spontano pot, obarvano z optimistično naravnanimi prijemi. Na področju ljubezni se bo vse skupaj razcvetelo.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje.

Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes nekdo sedi v senci, ker je dolgo časa nazaj nekdo drug posadil drevo.

Warren Buffett

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mickey Rourke, ameriški filmski igralec
  • Goran Perkovac, hrvaški rokometaš
  • Alexis Bledel, ameriška igralka
  • Johan Remen Evensen, norveški smučarski skakalec
  • Nick Jonas, ameriški igralec, glasbenik

Na današnji dan se na italijanskem otoku Giglio se začne reševanje potniške ladje Costa Concordia, ki je tam nasedla 13. januarja 2012. Potres v bližini iranskega mesta Tabas zahteva 25.000 žrtev. Papua Nova Gvineja postane neodvisna država. Pakistan izstopi iz Britanske skupnosti narodov. Odprta železniška proga med Celjem in Ljubljano. Patentiran prvi pisalni stroj. David Livingstone odkrije jezero Njasa. Rodil se je tudi Karl Kling, nemški avtomobilski dirkač in Karen Horney, nemška psihoanalitičarka, psihiatrinja. Umrl je Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec in Rok Petrovič, slovenski alpski smučar.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi
Kaj vas lahko danes spravi v slabo voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko v slabo voljo spravijo opravila, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste težko delovala v samoti?

V samoti boste težko delovali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 ali HOROSKOP: LESTVICA OD NAJBOLJ HITRE DO NAJBOLJ POČASNE ŽENSKE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja več možnosti, da se izkažete, vendar le, če boste samozavestni in zadovoljni s seboj. Luna v znamenju dvojčkov vas navdihuje ter spodbuja k temu, da naredite nekaj zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub igrivi luni v dvojčkih pričakujte miren dan. Zgodba, ki ste jo pred kratkim želeli zaključiti se pravzaprav ponavlja. Tokrat ne boste dolgo kuhali zamere, raje se boste soočili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uspešni boste in motivirani glede težjih opravkov. Pot od odločitve do realizacije je po navadi dolga, tokrat pa vam lahko na pomoč priskoči energija lune v vašem znamenju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste dosegli ničesar, zato se čim prej spravite k dejanjem. Želeli si boste nekaj novega na ljubezenskem obzorju, zaupajte, morda se zgodi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imate možnost, da nekaj izredno pomembnega končate na najboljši možni način. Prihaja močan občutek, da se je usoda končno prenehala igrati z vašo potrpežljivostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko opravite sami, vendar boste s pomočjo lune v dvojčkih spoznali, da je v pravi družbi vse skupaj lahko lažje in boljše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaznali boste dober znak in priložnost, da spoznate resnico. Presenečeni boste glede srčnih zadev, pri katerih zaenkrat ne morete odločati. Počakajte, da se pojavi pravi odgovor.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vas bo želel rahlo pretentati, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo, saj boste z energijo lune v dvojčkih budni. Karkoli boste razmišljali ali čutili, boste povedali na glas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas vseeno navdaja občutek, da ni vse tako enostavno kot ste si predstavljali. Družbo vam dela nekdo, ki je izredno zahteven, zato je čas, da se umaknete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju družinskih odnosov se vam utegne izmuzniti kakšna beseda preveč, pazite, posebno če se napetosti vlečejo že dlje časa. Pri športnih dejavnosti ne pozabite na previdnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo neprestano razmišlja o kontaktu z vami, čeprav si na svojem telefonskem zaslonu morda želite zagledati neko drugo ime. V ljubezni se bo začelo razpletati ko boste vedeli, kaj si želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vztrajali boste, da bi dokončali nekaj, kar je ostalo nedorečeno. Ljubljena oseba ne bo imela nobene možnosti za umik, saj bo energija zaradi lune v dvojčkih prijetno obarvana.

Vas zanima: VAS OBKROŽAJO NERGAČI? ali SKRITA MOČ ŽENSKE DEVICE