Dnevni horoskop za petek 15. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 15. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 15. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 15. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Več časa kot običajno boste namenili pogovorom. Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spremembe bodo povezane z osebnim dojemanjem pomembnih situacij, še posebej v krogu bližnjih. Če nečesa ne boste razumeli, se ne bojte ponovno postaviti vprašanja. 

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Četudi prepotujemo svet v iskanju lepote, jo moramo najprej čutiti v sebi, preden jo najdemo.

Ralph Waldo Emerson

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zajec, slovenski kipar
  • Jean Iris Murdoch, irsko-britanska pisateljica, filozofinja
  • Harrison Paul Birtwistle, angleški skladatelj
  • Linda Ronstadt, ameriška pevka, tekstopiska
  • Irène Marie Jacob, francosko-švicarska filmska igralka

Na današnji dan se v Beli krajini se konča snemanje filma Šelestenje. Mariner 4 pošlje prve slike z Marsa. William Boeing ustanovi družbo Pacific Aero Products, kasnejši Boeing. V egiptovski vasi Rosetta najden kamen iz Rosette, iz katerega pozneje razvozlajo hieroglife. Rodil se je Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser in Walter Benjamin, nemški književni kritik, filozof. Umrl je Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik in Roberto Bolaño, čilski pesnik, pisatelj.

Kaj vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotijo tisti ki preveč komplicirajo.

Katera znamenja zodiaka se lahko znajdete v konfliktu?

V konfliktu se lahko znajdete rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 12.7. – 18.7.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Cenili boste vse, kar imate, vse kar vam je dano. Skratka, navdihnite sebe z malenkostmi, ki vas lahko popeljejo v nekoliko bolj stabilno obdobje na področju dela in denarja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste preveč razpoloženi za to, da bi sprejemali večje odločitve. Prepričani boste, da se mora vse zgoditi spontano. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste predhodno odnehali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na stvari boste zaradi energije vodnarja začeli gledati iz drugega zornega kota. Med prijatelji boste širili pozitiven duh in zanimive informacije, ki lahko nekoga prepričajo v akcijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste všeč, saj boste v pomembnem trenutku prikupno zmedeni. Zberite potrebno energijo in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva popolno predanost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav se bo pojavila težava, se ne boste preveč obremenjevali z njo. Ko se boste notranje umirili bodo se bodo tudi stvari uredile in sestavile v tisti smeri, ki vam prinaša uspeh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav vam nekaj pomembnega ni uspelo, je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, predvsem se nehajte tako zelo obremenjevati. Stres je tisti, ki vas lahko spravi v slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno prihaja z luno v vodnarju občutek, da se bo vse obrnilo v popolnoma pravo smer. Dogajanje bo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, kar pa vam bo tokrat všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določeni dogodki bodo v vas obudili čustva, ki vam bodo oteževala vsakodnevno delovanje. Samski se v mislih preveč vračate v objem nekdanje ljubezni, kar vam ne prinaša sreče.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenetili vas bodo tako, da boste obstali v določenem trenutku brez besed. Odločite se in glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim, še posebej tisto kar močno obvladajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sreča bo danes, ko se luna nahaja v vodnarju na vaši strani, le pretiravati ne bi smeli. Tokrat lahko na dan pride iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki bo marsikoga presenetila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne pretiravajte, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri močno hrepenite. Prisluhnite tistim stvarem, ki dišijo po sreči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se ne spogledujte z vsako osebo ki se vam približa. Trenutno še niste pripravljeni na razmerje, zato ne prehitevajte časa. Razdvojeni boste med kariero in področjem ljubezni.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022