Dnevni horoskop za petek 14. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop petek 14. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 14. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 14. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat se boste odločili, da popravite neke določene napake iz preteklosti. Ob tem ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pri razmišljanju kako naprej pretehtajte vse možnosti. Kaže se namreč, da bo marsikaj šlo po vodi, marsikatera ideja pa lahko vzbudi napačna prepričanja.

horoskop
Luna v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, izlete, pogovore, družabne igre in vzgojo otrok.

Danes praznuje Faye Dunaway: Astro profil

S Soncem v 1 hiši kozoroga je optimistično naravnana in samosvoja. Odlikuje jo tudi trda volja, s katero v poslovnem svetu dosega odlične rezultate. Luna v 8. hiši Leva nakazuje na dominantno osebo, ki se zelo težko prilagaja, ter brez komplimentov težko funkcionira. Tudi kritike težko prenese, čeprav je sama večkrat sarkastična in zbadljiva.

Merkur v 1. hiši Kozoroga je njen zemljevid do uspeha, saj je nikoli ne pusti na cedilu. Sposobna je odlično funkcionirati le, če ima dovolj denarja, kar ji lahko v življenju povzroča težave. Z Venero v Kozorogu je to ženska, ki redko zboli in je zelo vitalna. Ima tudi moč, da nadzoruje svoje telo in prehranjevalne navade. V ljubezni se nikoli popolnoma ne prepusti.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Faye Dunaway, ameriška igralka
  • Fran Roš, slovenski pisatelj
  • Milan Kučan, slovenski politik, državnik
  • Suzanne Danielle, angleška igralka
  • Lasse Kjus, alpski smučar

Na današnji dan je konec dvojnega obtoka evrov in tolarjev v Sloveniji. Ustanovljen je bil Ljubljanski velesejem. Rodil se je Ludwig Ritter von Köchel, avstrijski muzikolog in Marija Tereza Avstrijska, saška kraljica. Umrl je Julij Betetto, operni pevec in Janko Benigar, slovenski jezikoslovec.

Kakšen planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se danes Merkur začne gibati retrogradno.

Katera znamenja zodiaka se boste izogibala odgovornosti in resnemu delu?

Resnemu delu in odgovornostim se boste izogibali rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE ZODIAKA, KI SO SAME SEBI NAJBOLJŠI MOTIVATOR ali ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA LEA COK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaupajte le sebi in se prenehajte ozirati na druge ter njihov mnenja. Nikar ne skrbite, saj imate še veliko časa, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujete ljubezenske novosti, toda zaradi nestabilnosti, ki jo ustvarja luna v dvojčkih boste dobili nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Nadaljujte tudi načrte v povezavi s financami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Začudeni boste nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje in vam sproža močne dvome. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energijo lune v dvojčkih izkoristite za pogovore in posvetovanja. Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, kjer je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne odnehajte prehitro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v dvojčkih boste večino časa dobre volje, ne glede na to, da ste še nekoliko utrujeni od preteklih dogodivščin. Vsekakor pazljivo izbirajte sogovornike in se ne zapletajte preveč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izgubljeno energijo vam bo povrnil karierni uspeh. Vaše odločitve bodo tokrat načelne in pravilne. Prilaganje ne bo potrebno, saj se bodo zadeve same sestavile v celoto.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Utrujeni od obveznosti si boste zaželeli čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se tako naučili nekaj novega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte krajši zastoj v načrtih, saj vas misli zavajajo, ter vodijo zaradi lune v dvojčkih iz ene skrajnosti v drugo. Ne dovolite, da bi izgubili preveč časa. Bodite bolj taktni in iznajdljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bolj, kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Zvečer boste zahrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na osebnem področju lahko s pomočjo ugodno naravnane energije storite veliko več kot do sedaj. Posebno s prebujeno kreativnostjo in dobro voljo, ki bo tudi za vse v okolici zelo nalezljiva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav se boste odločali za romantiko ali velika ljubezenska načrtovanja, na vas vpliva oseba, ki vas vleče nazaj. Imejte v mislih svojo zgodbo in od nikakor ne skušajte odstopiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod na razpolago. Zelo ponosni boste na svoje začetke ter na odločitev, s katero si lahko obetate uspeh.

Vas zanima: RETROGRADNI PLANETI IN OBDOBJA V LETU 2022