Dnevni horoskop za petek 10. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 10. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 10. junija 2022

Estimated reading time: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 10. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem boste vsakomur, ki bo potreboval nesebično priskočili na pomoč. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop se raje izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Morali se boste odločiti med mnenjem drugih in svojim mnenjem, ki pa ne bo ravno natančno dodelano. Skrbelo vas bo, kaj si nekdo misli o vsem skupaj, vendar so skrbi odveč.

dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 22:41 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Skozi dan bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Zvečer se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Vsi sijemo, tako kot Luna, in Zvezda, in Sonce.

John Lennon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Edward Osborne Wilson, ameriški biolog
  • João Gilberto, brazilski pevec in kitarist
  • Vic Elford, britanski avtomobilski dirkač
  • Beno Lapajne, slovenski rokometaš
  • Risto Jussilainen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan po 79 dnevih se končajo Natovi napadi na ZR Jugoslavijo. V Ljubljani se odprejo Križanke. Izolirana genska zasnova dinozavrov. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Rodil se je Princ Filip, vojvoda Edinburški, mož kraljice Elizabete II. in Princesa Magdalena, vojvodinja Hälsinglandska, Gästriklandska. Rodila se je tudi Frances Ethel Gumm – Judy Garland, ameriška filmska igralka. Umrl je Ray Charles, ameriški pevec soula in Antoni Gaudí, katalonski arhitekt.

Katere zadeve vas lahko danes razjezijo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko danes razjezi neodločnost.

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila?

Najboljše se boste počutili rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: SPADATE GLEDE NA ZNAMENJE MED ŽENSKE, KI RADE ODLAŠAJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sestavite svoje zaznave in pogumno pojdite dalje, ter se z mislimi nikakor ne vračajte v preteklost, saj bi s tem sami sebi škodili v negativnem smislu. Prijetno sporočilo vas bo navdihnilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ohladitve v partnerstvu bodo trde, vendar se jim boste vezani biki težko izognili. Poglejte resnici v oči, soočite se z nastalo situacijo in nikar ne imejte občutka, da si ljubezni ne zaslužite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri zahtevnih nalogah, ki zahtevajo popolno zbranost boste rabili pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli. Luna v tehtnici bo počasi umirila situacijo in vas popeljala v svet čustev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Športne aktivnosti bodo blagodejno vplivale na vaše telo. Pri pripadnicah ženskega spola, ki ste bolj občutljive, se lahko pojavijo težave, ki pa jih nikakor ne bi smeli ignorirati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskušajte svoje obnašanje zavrteti v smer vljudnosti. Zamislite se, če ste se glede določene osebe odločili. Tudi na področju partnerstva lahko vezani levi naletite na nesoglasja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v tehtnici prihaja občutek, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose in medsebojno razumevanje. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite preden izginejo iz obzorja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začutili boste, da je pravi trenutek za samostojno delovanje, brez odvečnih komentarjev drugih. Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste sedaj rešili brez težav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prebudite se, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Prijetna oseba vas lahko že danes preseneti, zato ne obupajte prehitro. Zaupajte predvsem notranjemu občutku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prejeli boste najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete tam, kjer vas je bilo še pred kratkim strah da bi vam spodletelo. Uporabite svojo spontano naravo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko skrbi boste dali na stran brez kakšnega večjega naprezanja. Soočite se z zadevami na področju ljubezni, vsaj s tistimi, ki v zadnjem času niso najbolj jasne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, ki jo težko nadzorujete tudi če se zberete. Zaupajte svoje težave pravi osebi, namesto da jih razlagate vsakomur ki vas ima čas poslušati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sami boste morali poskrbeti, da se bo nekaj, kar je obtičalo na mrtvi točki spremenilo. Rešili boste pomembno finančno zadevo iz preteklosti, tako da vam bo močno odleglo.

Vas zanima:Mesečni horoskop JUNIJ 2022