Dnevni horoskop za nedeljo 9. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za nedeljo 9. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 9. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 9. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Časa za malenkosti bo bolj malo, zato boste pred njimi zbežali v svet dogajanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prišli boste do globljih spoznanj in končno boste pripravljeni zaupati in se o vsem skupaj tudi pogovoriti.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega.

Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v spletno nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

Danes ob 19:11 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Nobena strast ne oropa um njegovih sposobnosti delovanja in razsojanja tako učinkovito kot strah.

Edmund Burke

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marko Munih, slovenski dirigent
  • Jimmy Page britanski glasbenik, kitarist (Led Zeppelin)
  • Mirza Delibašić, bosanski košarkar
  • Peter Žonta, slovenski smučarski skakalec
  • Uroš Zorman, slovenski rokometaš

Na današnji dan je direktor podjetja Apple, Steve Jobs, javnosti predstavil prvi iPhone. Rodila se je Simone de Beauvoir, francoska pisateljica, filozofinja in Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik. Prav tako se je rodil največji slovenski epik Anton Aškerc in vojvodina Catherine Middleton, žena britanskega princa Williama. Umrl je Nikolaj Pirnat, slovenski slikar in Edvard Rusjan, slovenski letalec.

Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Soncem in Venero?

Dnevni horoskop napoveduje da konjunkcija prinaša veselje, srečo in iskreno delovanje.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi domačih?

Danes boste najbolj uživali v družbi domačih rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2022 OSEBNOSTNO NAPREDOVALA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je dan z luno v vašem znamenju, ki bo poln zanimivih preobratov.  Na ljubezenskem področju potrebujete več direktnosti, v nasprotnem primeru se boste zopet znašli v slepi ulici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste notranje nemirni. V odnosih boste obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite kakšen korak v drugačni smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sopihali boste proti vrhu, prepričani, da boste z energijo lune v ovnu zmagali. Morda vas več sreče čaka nekje drugje, samo oči bi morali odpreti in se prepričati, kam se je potrebno usmeriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spodbuda družinskih članov vam bo dala krila, da boste čim prej dokončali nekaj zahtevnega. Res bi bilo škoda, da obupate tik pred ciljem in ne pokažete vsega, kar v resnici zmorete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nagnjeni boste k svojim zakoreninjenim argumentom, prepričani, da vas nihče ne razume, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Tako se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite nepremagljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorni boste do svojih najbližjih, dan jim boste polepšali s prijaznostjo. Presenečeni boste, kako malo je včasih potrebno, da vse teče tako kot mora ter da zaznate nasmeh na ustnicah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas s svojim pripombami samo vznemirja, zato takšne govorice vzemite v zakup, dokler ne boste sami popolnoma prepričani, kaj je resnica. Zaželeli si boste lenarjenja v dvoje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Napetostim v domačem krogu ne bo videti konca, izčrpani boste od tega, kar od vas pričakujejo drugi. Nehajte reševati tuje težave, ampak se posvetite sebi, da se notranje stabilizirate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste skozi dan z eno nogo v preteklosti, vas bo vpliv lune v ovnu potegnil v sedanjost, nekatere strelce morda celo v razmišljanje o dolgoročnih prihodnih odločitvah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne znašajte se nad družinskimi člani, saj ne bodo krivi za to, kar se bo dogajalo vam. Jutri bo že bolje, kljub temu pa skušajte ostati prijazni in naklonjeni svojim bližnjim, kar z luno v ovnu ne bo enostavno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razmišljali boste o preurejanju doma in misli, vendar pravih odgovorov še ne boste zaznali. Nikar se sunkovito ne zaganjajte v nekaj, kar je v bistvu že nekaj časa problematično.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas že nekaj časa preprosto ignorirajo. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč, zato se udobno namestite in počakajte.

Vas zanima: MI ŽE VEMO ZA VSO ESTRADNO DRAMO, KI SE BO ZGODILA V 2022