Dnevni horoskop za nedeljo 6. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 6. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 6. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 6. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spoznajte in obelodanite svoje prednosti, le tako jih bodo začeli poudarjati tudi drugi. Zadovoljstvo se bo prepletalo tudi na področju družine.

Horoskop nasvet za današnji dan: Domišljija bo bujna, tudi ljubezenske vibracije vas bodo prepričale bolj kot v preteklem obdobju. 

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Danes ob 09:00 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vid Rižner, slovenski prevajalec, pisec
  • Josip Stritar, slovenski pisatelj, pesnik
  • Borut Furlan, slovenski podvodni fotograf in potapljač
  • Miro Petek, slovenski novinar, politik
  • Shaquille Rashaun Shaq O’Neal, ameriški košarkar

Na današnji dan sta Juan in Carles Padros sta ustanovila nogometni klub Real Madrid. Bila je krstna predstava opere Mesečnica Vincenza Bellinija v Milanu. Rodil se je Donald Davidson, ameriški filozof in Andrzej Wajda, poljski filmski režiser. Rodil se je tudi vsestranski renesančni genij Michelangelo Buonarroti in slovenski slikar in grafik Floris Oblak. Umrl je Zoltán Kodály, madžarski skladatelj, muzikolog in ameriška igralka Kim Walker.

Pot vojne je pot prevare.

Sun Cu
O čem boste danes največ razmišljali?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo misli prepletale v zvezi z domom in družino.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj prilagodljiva?

Najbolj prilagodljivi boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijetna glasba vas bo popeljala v umirjeno stanje, ki vam bo godilo. Na področju ljubezni prehajate v novo stanje, ki vas bo prepričalo, da lahko nekomu še zaupate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaželite si nekaj, saj se vam lahko želje uresničijo. Pričakujte sproščeno druženje s prijatelji, vendar kljub temu pokažite posebno pozornost. Večer bo tisti, ki vas bo navdihnil.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega, pojdite na sam rob tistega, kar je dovoljeno in s tem popestrite ljubezenski odnos. Zanesli se boste predvsem nase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prikupni boste, vaša hrepenenja po ljubezni ne bodo takoj uslišana, kar vas bo malce užalostilo. Morali se boste prisluhniti predvsem tistim, ki vam svetujejo da ste takšni kot ste.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z situacijo, ki vas je doletela v tem tednu ne boste najbolj zadovoljni. Morda bi bilo smotrno, da začnete razmišljati v drugi smeri, saj ste glede pomembnih stvari obtičali na mestu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi lune v biku boste le začudeno gledali, saj boste danes veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno. Nekdo vam bo podaril prijeten in simpatičen kompliment.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan bo primeren za sprostitev. Poglobitev vase bo smiselna, saj boste končno začutili, da lahko napredujete in si ustvarite boljše pogoje tudi v domačem okolju. Zanesite se na notranji občutek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znali boste poslušati, odgovarjati in biti pravi prijatelj. Luna v biku sicer ne poudarja topline in sočutja, poudarja bolj pristen pristop in iskrene besede, ki bodo na pravem mestu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite, da vas vendarle ne zavede občutek, da delujete napačno. Nekdo prihaja do vas z večjo zamudo, kar vas bo razjezilo. Ne več iščite rešitev tam kjer jih ni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno bo vzpostavljeno ravnovesje, medtem ko je v zraku še veliko napetosti ali nerazumevanja. Ne dovolite se ujeti v past, tudi če gre za na videz nedolžno zadevo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj se vam lahko izmuzne iz rok, posebno v ljubezni. Zadeve bi morali opazovati v drugačni luči, bolj zbrano in bolj osredotočeno. Skušajte si vzeti nekaj časa za družino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nedeljski dan bo vzpodbujal pogum, ki ga prinaša luna v biku. Znali se boste zavzeti za druge, se opravičiti in se podati v tisto smer, ki je vsaj malce obarvana z radostjo.

Vas zanima:MAREC BOSTA POLEPŠALA VENERA IN MARS V VODNARJU