Dnevni horoskop za nedeljo 5. junija 2022

svetovni dan okolja
Dnevni horoskop za nedeljo 5. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 5. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 5. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopsvetovni dan okolja. Ne predajajte se slabi volji, tudi če vse skupaj ne bo tako, kot ste si zastavili. Prebudila se bodo čustva, ki ste jih v zadnjem času postavili malce na stran.

Horoskop nasvet za današnji dan: Več kot običajno boste brskali po spletu. Dan bo obarvan z močno, vendar pozitivno čustveno zaznavo.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Na diplomatski način boste lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Charles Hartshorne, ameriški filozof
  • Federico García Lorca, španski pesnik
  • Velimir Bata Živojinović, srbski igralec
  • Charles Joseph Clark, kanadski predsednik vlade
  • Andrej Miklavc, alpski smučar

Na današnji dan izide prva uradna različica spletnega brskalnika Mozilla. Slovenska skupščina sprejme več osamosvojitvenih zakonov. Prvič doseženo agregatno stanje Bose-Einsteinov kondenzat. Odpre se Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Rodil se je Pancho Villa, mehiški revolucionar in John Couch Adams, angleški astronom. Rodil se je tudi ameriški režiser Tony Richardson. Umrl je Princ Viljem Švedski, vojvoda Södermanlandski in Ronald Wilson Reagan, ameriški predsednik.

Zemlja ne pripada nam, mi pripadamo Zemlji.

Marlee Matlin
Ali je dan primeren za razreševanje odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan zelo primeren za razreševanje odnosov.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko prilagajala?

Danes se boste težje prilagajali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP JUNIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V očeh drugih boste želeli delovati samozavestno, a vas bo razpoloženje na trenutke zaradi lune v levu ki spodbuja iskrenost izdalo. Prav tako se sprijaznite, da ste bolj slab igralec.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Možni so manjši nesporazumi, ki vas lahko utrudijo. Ustvarjalne naloge bodo na dan privabile vašo razigranost. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se lahko pojavi nezaupljivost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ste samski, boste s samozavestno energijo lune v levu odprti za osvajanje in deljenje lepih komplimentov. Potrebovali boste tudi adrenalin in občutek, da hodite po robu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in druženja. Klic, ki ga boste dočakali vam bo polepšal dan. Presenečenja ki so nakazana, bodo sladka, vsebovala bodo tudi priložnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekoga lahko zmotite zaradi tega, ker ste drugačni in imate bolj sproščeno komunikacijo. Poskrbite namesto da se ukvarjate z drugimi za svoje zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že nekaj časa slutite, da bi lahko dosegli boljše pogoje, še posebej na področju ljubezni. Po nepotrebnem ste zadržani in skrivnostni, zato se čim prej razbremenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, vendar bo vse skupaj bolj neuspešno. Trmasto boste vztrajali pri svojih stališčih in morda vam bo uspelo nekoga prepričati v svoj prav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je prijeten dan. Odlično razumevanje bo dvignilo vaše razpoloženje. Vezani škorpijoni pričakujte spontanost in več globokih pogovorov. Samskim se v klepetalnici obeta strasten pogovor.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še vedno iščete vse razloge, da bi razvozlali uganko, ki vas vznemirja. Oklevanje vam lahko povzroča nesmiselne nesporazume. Soočite se z osebo, ki je pri vsem skupaj zelo pomembna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dinamični se boste s pomočjo lune v levu podali zmagam naproti. Pravočasno boste ugotovili kakšna je trenutna situacija na družinskem področju. Sreča je pred vrati, le ujemite jo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Trudili se boste, da bi se znebili nepotrebnega čustvenega bremena, ki vam povzroča nezaupanje. Preverite dejstva povezana z osebo, o kateri že nekaj časa razmišljate in sanjarite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar vas v domačem okolju bremeni, boste zaradi lune v znamenju leva povedali brez dlake na jeziku. Zato naj vas ne preseneti, če bo odziv negativen in poln napetosti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022