Dnevni horoskop za nedeljo 30. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 30. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 30. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 30. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse kar boste morda želeli pozabiti, lahko v drugačni obliki udari na plano. Izogniti se ne bo smiselno, zato se odločite in povejte, česa si želite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odnosi bodo področje lekcij, iz katerih se boste lahko naučili nekaj zelo pomembnega.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

BOLEČINA NIKDAR NI TAKO HUDA, DA JE ČAS NE BI OMEHČAL ALI CELO IZBRISAL.

Annibale Caro

Danes praznuje Lara Jankovič: Astro profil

Larino Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase.

Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Ob rojstvu se je njen Jupiter nahajal v znamenju Škorpijona. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih situacijah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Lovro Janša, slovenski slikar
Ciril Ribičič, slovenski pravnik, politik
Mike Tyson, ameriški boksar
Ralf Schumacher, nemški avtomobilski dirkač
Mitja Mežnar, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil v Ljubljani odkrit Ganglov spomenik Valentinu Vodniku. Umrl je Dare Ulaga, slovenski filmski in gledališki igralec in Pina Bausch, nemška koreografinja.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete čudovit dan, obarvan z iskreno ljubeznijo?

Lep dan, obarvan z ljubeznijo lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem posvetila domu?

Domačemu okolju se boste z veseljem prepustili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2024 in RAZUMNOST IN KREPOSTNO ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne dovolite več, da so drugi pomembnejši od vas. Pokažite kljub številnim obremenitvam več volje do življenja. Tako se boste nakopičenih blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove načrte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se, ko vas nekdo, ki mu želite le dobro ne bo poslušal vnaprej ne vznemirjate, saj trenutno ne morete spremeniti ničesar. Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem okolju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želite si nekaj novega in boljšega, prav tako si boste zaželeli, da bi se stvari začele postavljati na svoje mesto, saj veste, da kdor potrpežljivo čaka tudi dočaka. Zadovoljni boste tudi v ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zjutraj, ko bo luna še v ovnu, vas bo nenadoma zajela naglica in imeli boste občutek, da ne morete postoriti vsega kar od vas pričakujejo. Na ljubezenskem področju se ne izogibajte pogovorom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica spremembe, ki ste jo uvedli pred kratkim. Z veseljem se boste vključili v kakšno delo ter pomagali drugim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki jo boste spodbujali tudi v družbi. Sprostili boste določene blokade, ki vas omejujejo že nekaj časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte tam kjer se dobro počutite. V ljubezni se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali in trenutek, v katerem boste spoznali resnico vas bo navdihnil.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pozabite dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ovnu na zadržanost in stroga pravila, ki vam jih narekujejo. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno namenjeno, zato se odločite brez pomislekov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmotilo vas bo, da nimate pravih priložnosti, da bi razširili svoja obzorja, zato bodite kar se da potrpežljivi. Pot do bistva bo skrivala v sebi določene manjše napetosti in razne neznanke.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kar se bo prepletalo v notranjosti, boste oddajali tudi na zunaj in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati, se ne pustite. Prave stvari se bodo odvile, ko boste nekoliko bolj sproščeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vprašanji, ki jih bo pred vas postavil nekdo od domačih, tokrat ne boste mogli pobegniti. Namesto da tarnate in pametujete, raje premislite, o čem se morate z njim čim prej pogovoriti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo je računal na vas, zato vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Vse, kar se bo dogajalo bo bolj dišalo po kompliciranju. Naučili se boste kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij.

Vas zanima: STE SPOSOBNI RAZMIŠLJATI S SVOJO GLAVO? in LANA NE VE, KAKO NAJ RAVNA Z NEČAKINJO IN SESTRO