Dnevni horoskop za nedeljo 3. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. julija 2022. Bodite bolj umirjeni in prilagodljivi, saj lahko v nasprotnem primeru pričakujete v današnjem dnevu precejšen kaos. Negovanje čustvene ranljivosti bo omogočilo tesnejšo povezanost, ki je potrebna za premagovanje težav.

Horoskop nasvet za današnji dan: Počutili se boste skrbno in ljubeče. Zaradi povečane priljubljenosti in karizme je to čas namenjen druženju. Užitek boste našli v zabavi, kuhanju in skrbi za druge. 

horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 14:31 uri Lune preide v znamenje Device

Dopoldan prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Popoldan boste iskali kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Danes praznuje Lorella Flego: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja Raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi vztrajnost. Družina ji ogromno pomeni in je zanjo pripravljena narediti vse. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Premore precej samozavesti in tudi poguma.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Strelca, zato je izjemno entuziastičnega značaja in nenehno na poti. Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo filozofske, pa tudi novinarske in pisateljske vode. Nenehno se predaja branju, raziskovanju, spoznavanju novih ljudi, širjenju pogledov na svet. Hitro se za nekaj ogreje in navduši, a tudi hitro odneha, saj ni ravno najbolj potrpežljive narave.

Živiš danes, smej se danes, danes bodi srečen!

Phil Bosmans

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj
  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Tom Cruise, ameriški filmski igralec
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan se v Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVSa. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. V Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. Rojstni dan Združenih držav Amerike. Rodil se je Robert Adam, škotski arhitekt in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Umrla je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Kako bo na vas vplivala sprememba luninega položaja?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz vesele v malce obremenilno fazo.

Katera astro znamenja boste notranje nemirna?

Notranje nemirni boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Delovali boste nekoliko zmedeni. Osredotočite se na ljubezenska vprašanja in naj vam ne bo nerodno povedati kaj vas v notranjosti muči. Dvomi naj ostanejo za zaprtimi vrati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Lahko storite kakšen novi korak, vendar le po tehtnem premisleku. Največ sreče lahko pričakujete tisti biki, ki ste že dolgo v razmerju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite v drugem delu dneva, ko luna prehaja v devico pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj boste določene zadeve videli drugače, kot so v resnici. Nečesa ste že močno naveličani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite, ali vam resnično ustreza nekaj kar se dogaja v družinskem okolju. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj boste glede določenih stališč še vedno precej trmasti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razveselil vas bo nasvet osebe, ki je očitno navezana na vas in vam želi dobro. Marsikaj bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več optimizma in želje po sodelovanju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Potrudite se, da bo dan umirjen in povezan s skladno energijo ter dogovori, ki lahko dolgoročno dobijo svoj pomen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogosto imate občutek, da ne bi mogli živeti brez drugih, a tokrat bo povsem nasprotno. Radi bi v miru premislili in zadeve prespali, preden sprejmete večjo odločitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imeli boste srečo, da se je tisto, na kar ste stavili, izkazalo za pravo odločitev. Sicer bi si zapravili zaupanje, ki ste ga toliko časa skrbno gradili. Ujemite simpatičen pogled osebe nasprotnega spola.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dogajanje bo potekalo v vznemirljivih energijah. Znali boste poskrbeti zase in za dobro počutje, ki vas bo držalo pokonci. Lahko se odločite tudi za srečanje, ki bo dišalo po romantiki.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tesnoba, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju zaključuje svoj cikel. Nekdo od prijateljev vam bo s svojimi komplimenti še dodatno dvignil samozavest, po kateri hrepenite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Previdno delujte v odnosu s starši in starejšimi, ki si bodo vzeli čas in se poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje. Povejte na glas, kaj je tisto, česar ne mislite spremeniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pokažite čustva, saj bo nekdo v nasprotnem primeru dobil o vas popolnoma napačen vtis. Zvečer, ko se bo luna nahajala v devici boste tkali načrte za naslednji teden.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2022