Dnevni horoskop za nedeljo 28. novembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za nedeljo 28. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 28. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 28. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija današnjega dne razblinila strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah, ki bodo gorivo za prihodnje ambicije. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Sebičnost se vam nikakor ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih družinskih članov.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

V globini zime sem končno spoznal, da je bilo v meni nepremagljivo poletje.

Albert Camus

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Claude Lévi-Strauss, francoski etnolog, antropolog, sociolog in filozof
  • Matjaž Tanko, slovenski novinar in televizijski voditelj
  • Ed Harris, ameriški filmski igralec
  • Slavko Ivančić, slovenski pevec, pianist in glasbeni pedagog
  • Anna Nicole Smith, ameriški fotomodel

Na današnji dan komisija za svetovno in naravno dediščino pri UNESCU vključi Škocjanske jame v seznam svetovne dediščine. Proti Marsu izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 4. Margaret Thatcher odstopi kot premierka in vodja konzervativne stranke. Finska razglasi neodvisnost. V Budimpešti odprt metro. V Londonu ustanovijo Kraljevo družbo, najstarejšo znanstveno družbo. Rodil se je Stefan Zweig, avstrijski pisatelj in Anton Grigorjevič Rubinstein, ruski skladatelj, pianist. Umrl je Ante Marković, hrvaški politik in Leslie Nielsen, kanadsko-ameriški igralec, komik.

Smeh je sonce, ki odžene zimo z našega obraza.

Victor Hugo
Kaj je tisto, kar vam bo danes šlo zelo dobro od rok?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bodo najboljše šla od rok dela, ki zahtevajo zbranost, natančnost, vestnost in spretnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju čustev najbolj zadržana?

V današnjem dnevu boste na področju čustev najbolj zadržani rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KATERA ASTRO ZNAMENJA SO NAJBOLJ PIKOLOVSKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v devici boste utrujeni in zapleti prihajajo takrat, ko bi si radi le vzeli nekaj več časa zase. Vse bo zelo negotovo in pod vprašajem, kar vas naj ne vznemiri preveč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko bo priložnosti in pogled bo jasen, odvisno kaj želite od življenja. Vse, česar se boste lotili, bo nosilo zadovoljstvo, zato tokrat skrijte dvome čim bolj na stran.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj se bo sprva močno zavleklo. Potem se vse bo vse razpletlo praktično v krajšem času in zdelo se vam bo nenavadno, da ste sploh obremenjevali v zvezi zelo očitnih stvari.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pokažite več izvirnosti in ustvarjalnosti, tudi ob nalogah, ki so rutinske. Spremembe bodo vsekakor več kot dobrodošle. Bodite previdni, če poslovno sodelujete z nekom od domačih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ostajajte odprti za priložnosti zato pogumno odprite vrata svojega življenja, spremlja vas tudi luna v devici. Zasebno boste tuhtali in iskali za vas najboljše možne rešitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Potrdilo se bo koliko dobrih prijateljev imate. Prihaja odprt pogled na življenje in o vsem tem boste na veliko govorili v sproščenem krogu. V večernih urah bo zagodla luna v devici.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoliko manj izvirni in ustvarjalni boste, dan z luno v devici je ugoden predvsem za učenje. Vse tisto, kar je strogo določeno in praktično, vas bo tokrat močno odbijalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne pomaga to, da ste se že neštetokrat znašli v čudnem položaju na ljubezenskem področju, ker bo tokrat vsaj za odtenek drugače, malce lažje za vas. Pozorno prisluhnite!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes si boste končno privoščili zaslužen prosti čas. Odpravite se v naravo, da se boste čim lažje sprostili in dan ohranili v lepem spominu. Ljubezen bo tista, ki bo vzpodbujala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Najprej boste napeti in jezni, tudi zaradi malenkosti. Tudi odnosi so pod velikim vprašajem in ne bi smeli dovoliti, da bi se kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S težkim srcem si boste priznali, da niste najbolj zadovoljni. Dan z luno v devici vam prinaša rešitve za vaše težave, na dan lahko pridejo tudi skrivnosti, kar lahko povzroči zmedo, ki jo boste premagali le z iskrenostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Borili se boste za svojo pravico in na koncu, če ne boste pazili, ostali razočarani. Več lepega se vam obeta v drugi polovici dneva, ko boste končno zaživeli na pravi način.

Vas zanima: ALI SILOVITA ZALJUBLJENOST LAHKO VODI V PRAVO LJUBEZEN?