Dnevni horoskop za nedeljo 27. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 27. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 27. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom vas vodi v preobremenjeno delovanje, fanatično stremenje k ciljem ter prinaša zavistne poglede.

Horoskop nasvet za današnji dan: Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 02:55 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z Luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Franc Rozman – Stane, slovenski partizanski komandant
  • Žarko Petan, slovenski pisatelj, gledališki režiser
  • Quentin Jerome Tarantino, ameriški režiser, producent
  • Jan Plestenjak, slovenski glasbenik
  • Mariah Carey, ameriška pevka

Na današnji dan je mednarodni gledališki inštitut razglasil 27. marec za svetovni dan gledališča. Zgodil se zadnji upor slovenskih kmetov proti tedanji zemljiški gospodi. Primož Ulaga je zmagal leta 1983 na tekmi za svetovni pokal na veliki skakalnici v Planici. Rodil se je Heinrich Mann, nemški pisatelj in Ludwig Mies van der Rohe, nemško-ameriški arhitekt. Rodil se je tudi škotski dirkač David Coulthard in francoska filmska igralka Maria Schneider. Umrl je Stanisław Lem, poljski pisatelj in Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt.

Z ustrežljivostjo si pridobiš prijatelje, z resnico pa sovražnike.

Publij Terencij Afer
Kaj je tisto, kar vas lahko danes najbolj razveseli?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razveseli klic prijatelja, ki ga že dolgo niste slišali.

Katera astro znamenja si boste zaželela popestritve na ljubezenskem področju?

Popestritve na ljubezenskem področju si boste zaželeli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO SONCE V OVNU VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v znamenju vodnarja prihaja ponovna vera v ljubezen, še posebej po srečanju, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za napredek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil nekdo od domačih ne boste mogli pobegniti. Namesto da tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate čim prej pogovoriti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor nekdo doma ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da zmorete veliko, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala v obraz, bo morda čas za napredek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste budni in pripravljeni prisluhniti, vam bo nekdo razširil vaše obzorje. Z luno v znamenju vodnarja boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo samozavestne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo je računal na vas in vam jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Morda boste pogrešali sproščeno komunikacijo, saj bo vse skupaj kar se bo dogajalo bolj dišalo po kompliciranju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z vplivom lune v vodnarju boste zelo širokosrčni, naučili se boste kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči. Nič vam ne bo težko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne glede na to, ali se boste danes srečali z neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost fantastično. Svoj optimizem boste znali popeljati tudi na ljubezensko področje, ki bo prijetno obarvano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Tudi do ostalih boste zelo pozorni in nežni. Malce pa vam lahko ponagaja želodec.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nihče vas zaradi lune v znamenju vodnarja ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo poln presenečenj, ki vas bodo osrečevala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morda trenutno niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih, zato bi bilo treba narediti kakšen korak tudi v smeri prilagajanja, kar pa vam ne bo najbolj všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost simpatične avanture. Vezane bo mikalo, da popeljete odnos na višjo točko ter da se podata v strastno dogodivščino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes bi bilo smotrno opazovati in zaznati znamenja, ki se vam kažejo na poti. Imeli boste psihično moč, s katero boste hitro prebrali kaj si nekdo misli in kje bi bilo potrebno zadeve ustaviti.

Vas zanima: PSIHOLOŠKA OBRAMBA IN NESTRPEN ODZIV ali Vaše zvezde danes