Dnevni horoskop za nedeljo 26. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 26. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 26. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 26. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zavedati se boste začeli, da zmorete več kot ponavadi, kar vas bo navdajalo s samozavestjo. Dovolite si biti spontani!

Horoskop nasvet za današnji dan: Razmišljajte na glas, povezujte se, skratka poskrbite, da vam bo kar se da prijetno.

horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 01:13 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Poletna noč je kot popolna misel.

Wallace Stevens

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignac Koprivec, slovenski pisatelj, novinar
  • Zlatko Prica, hrvaški slikar
  • Pavel Ivanovič Beljajev, ruski kozmonavt
  • Claudio Abbado, italijanski dirigent
  • Greg LeMond, ameriški kolesar

Na današnji dan, na ljubljanskem Trgu republike je bila slovesno razglašena neodvisnost Slovenije. Obnovljeni vodnjak s Herkulovim kipom na Levstikovem trgu v Ljubljani, ki so ga odkrili na dan slovesnosti po razglasitvi samostojnosti Slovenije. Hongkong je postal britanska kolonija. Indira Gandhi vzpostavi avtoritativno oblast v Indiji. Podpisana je bila ustanovna listina Organizacije združenih narodov. Rodil se je Juš Kozak, slovenski pisatelj in Anton Breznik, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi italijanski nogometaš Paolo Maldini in motociklist Max Biaggi. Umrl je Božo Šprajc, slovenski filmski režiser in Albert I., monaški knez.

Kako boste delovali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov zelo radovedni in klepetavi.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj zgovorna?

Najbolj zgovorni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: 4 ASTRO ZNAMENJA, KI SE NAJVEČKRAT RAZJEZIJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v znamenju dvojčkov boste ves čas izredno sproščeni in nasmejani. Področje ljubezni bo obarvano s spontano energijo, kar bo v pomoč tako vezanim kot tudi samskim ovnom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Uporabite pogum in dobro komunikacijo, ki jo prebuja luna v dvojčkih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo tega da se poglobite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pojdite v hribe ali na kolo, vsak trenutek preživet v dobri družbi bo obarvan s harmonijo. Če se bo pripetila kakšna nerodna malenkost, se boste znali vsemu skupaj nasmejati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naj se vas preveč ne dotaknejo razni družinski pritiski in nepredvidljive spremembe, ki so tik za vogalom. Potrebno bo veliko potrpežljivosti, v nasprotnem primeru se ne boste najboljše odzvali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte z luno v dvojčkih nepričakovano in si dovolite spustiti vse navidezne omejitve, ki so vas v zadnjem času odtujile od trenutkov sreče, po katerih tako zelo hrepenite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vezane device čaka iskrena sreča v ljubezni, ki bo popestrila vaše življenje, zato se odzovite tistemu simpatičnemu povabilu, o katerem že nekaj dni neprestano razmišljate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav se bo veliko dogajalo, vse zadeve ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven razplet.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub luni v znamenju dvojčkov lahko naletite na manjšo zmedo v komunikaciji. Zelo obetavne bodo vse športne aktivnosti in stiki z dobrimi prijatelji, ki vas razumejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izpeljali boste dobre družinske dogovore in uspešno zaključili pomembno kočljivo situacijo. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki vas neprestano obremenjuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Situacija, v kateri ste se znašli, vas bo spravljala v dobro voljo in vam dajala odlično energijo. V notranjosti se bodo vrstile spremembe, ki bodo tokrat povezane predvsem z dojemanjem pomembnih zadev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Opazili boste nekaj, česar niste niti opazili, saj se z luno v dvojčkih prebuja radovednost. Polni energije boste tudi na področju ljubezni, kjer lahko pričakujete veliko strasti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ni še nastopil vaš čas, zato še malce počakajte, kar pa z luno v dvojčkih ne bo najbolj enostavno. Prijetna gesta prijatelja, ki vas bo na osebnem področju končno zadovoljila.

Vas zanima: KAKO NA VAS VPLIVA TEŽNJA PO VEČNI LJUBEZNI?