Dnevni horoskop za nedeljo 23. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 23. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 23. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 23. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preplavi vas lahko občutek, da se vsi na osebnem področju pomikajo naprej, le vi ostajate nekje v ozadju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prijetne energije, ki prihajajo skušajte vnesti v ljubezensko razmerje in jih poglobite.

horoskop danes nedelja
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje princesa Caroline: Astro profil

Sonce se je v trenutku njenega rojstva nahajalo v prvi dekadi Vodnarja v X. hiši kar jo označuje kot originalno in neodvisno oseba. Individualistične, precej ekscentrične in vsaj malce odštekane narave. Privlačijo jo vse novosti in vse, kar diši po drugačnosti. Je lepega videza, znana po kakšni posebnosti ali svojem stilu. Njen značaj je velikokrat radikalen in uporniški, uživa v uvajanju in prinašanju novosti, je ustvarjalne in samostojne narave. Privlačijo jo znanost, tehnologija, analiza in računalništvo.

Zaradi lune v znamenju Škorpijona v VI. hiši ima precej raztresen in nepredvidljiv značaj, zato drugi pri njej nikoli ne vedo, kaj lahko od nje pričakujejo. V družbi ima velikokrat občutek nesproščenosti, deluje odsotno, takrat se izolira in le redko komu se uspe prebiti v njeno čustveno osamo.

Arhitektura se prične in konča s kamnom.

Jože Plečnik

Kaj pravi horoskop za soboto 23. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jože Plečnik, slovenski arhitekt
  • Oton Župančič, slovenski pesnik
  • Blažena Marija Antonija Fabjan, slovenska redovnica
  • Sergej Mihajlovič Eisenstein, ruski filmski režiser
  • sir Michael James Lighthill, angleški matematik

Na današnji dan je Slovenska akademija znanosti in umetnosti sprejeta v italijanski Narodni svet akademij. Rodil se je Édouard Manet, francoski slikar in Ernst Karl Abbe, nemški fizik. Rodila se je tudi ameriška igralka Tiffani Thiessen, ki je najbolj znana po vlogi v nanizanki Beverly Hills. Umrl je Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik in Edvard Munch, norveški slikar.

Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Soncem in Merkurjem?

Zaradi vpliva konjunkcije bo um bolj prodoren in odprt, delovanje pa praktično.

Katera astro znamenja se boste danes z veseljem podala v športne dejavnosti?

Brez športnih dejavnosti boste težko delovali rojeni v ognjenih znamenjih.

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA: PRISLUHNITE V 2022 ŠEPETU SVOJE CVETLICE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse skupaj se bo vrtelo z neverjetno hitrostjo, kar vas bo razveseljevalo. Pustite se navdušiti in popeljati v pogovore, ki vam prinašajo popolnoma nov pogled na določene zadeve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Morali se boste odločiti med mnenjem drugih in svojim mnenjem, ki pa ne bo ravno natančno dodelano. Skrbelo vas bo, kaj si nekdo misli o vsem skupaj, vendar so skrbi zaradi ugodne energije v tehtnici odveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano in očitno švigajo mimo vas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaupajte v svoje odločitve in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete in si želite že nekaj časa. Več časa boste zaradi energije lune v tehtnici namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub luni v tehtnici se lahko po nepotrebnem zapletete. Če ste z nekom nekaj dogovorjeni, se poskusite tega držati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo zamere.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sproščenost, ki bo skupaj z energijo lune v tehtnici vzpodbujala odlične odnose, lahko prebudi tudi čustva, ki pa jih ne dajte takoj na plano, saj bi lahko nekdo to spretno izkoristil v svoj prid.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugotovili boste da je vir sreče vaše zadovoljstvo, ki ga boste prenašali tudi na okolico. Koristil vam bo stik z gozdom, ki vas bo sproščal, tudi v hladnih trenutkih boste zunaj popolnoma navdušeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če ste se odločili, da boste poskrbeli zase, je čas, da začnete tudi telovaditi in se pravilno prehranjevati, kar je lahko za vas, ki ste velik gurman, velik problem. Potrebno bo vztrajati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Solze vam ne bodo koristile, zato se sestavite in jim ne dovolite da vam pokvarijo vse, kar ste si v zadnjem času zgradili. Naj vas ne zmoti, da nekdo razmišlja popolnoma drugače.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je čas situacij povezanih z reševanjem vašega ljubezenskega področja, ki se je znašlo v zmedi. Izpostavljena bo tudi potreba po telesni aktivnosti, saj vas vodi žeja po napredku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tako v ljubezenskih kot v prijateljskih odnosih se kljub luni v tehtnici, ki prebuja povezovanje zapirate in ugaja vam, da vas drugi razvajajo. Varčujete z močmi, saj boste zvečer potrebovali več energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da boste imeli še tako dobre namene, ne bodo prišli do izraza, saj vas nekdo, ki razmišlja popolnoma drugače ne spusti blizu. Pričakujte, da se boste morali znajti sami.

Vas zanima: PREVERITE ALI STE PRAVA VODNARKA