Dnevni horoskop za nedeljo 20. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 20. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedelja 20. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 20. novembra 2022, svetovni dan otrok, dan slovenskih splošnih knjižnic. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najbolj pomembne bodo vezi, ki so povezane s starši, brati in sestrami. Lahko se tudi nekoliko zbližate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zgodilo se bo nekaj lepega, nekaj kar bo prebudilo vaše čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo. Čustvene zadeve bodo obravnave z nežnostjo ter s sočutjem, konfliktne situacije se umikajo.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Josiah Royce, ameriški filozof
  • Joe Biden, ameriški politik
  • Halid Bešlić, bosanski pevec
  • William Timothy Gowers, angleški matematik
  • Jaša Jamnik, slovenski igralec in režiser

Na današnji dan tovarno Zastava zapusti zadnji Yugo. Z izstrelišča Bajkonur vzleti nosilna raketa Proton s prvim modulom Mednarodne vesoljske postaje. Sprejet zakon o denacionalizaciji. Generalna skupščina OZN sprejme Konvencijo o otrokovih pravicah. V okviru nove vojaške doktrine splošne ljudske obrambe ustanovljen Glavni štab za Slovenijo oziroma Teritorialna obramba Socialistične republike Slovenije. Na Dunaju premiera Beethovnove opere Fidelio. Rodil se je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj in Fran Miklošič, slovenski jezikoslovec. Umrl je Matevž Ravnikar, slovenski pisatelj in Adam Bohorič, slovenski protestant, slovničar.

Pomembno je, da pri izobrazbi otrokovega uma ne pozabimo na izobrazbo otrokovega srca.

Dalai Lama
Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: V ČEM STA SI NATAŠA PIRC MUSAR IN ANŽE LOGAR RAZLIČNA? ali VAS OBKROŽAJO NASILNI LJUDJE, KI SE UPIRAJO AVTORITETI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prisiljeni boste, da v domačem okolju s pomočjo lune v tehtnici odvržete oklep in začnete komunicirati. Besede boste tople, obarvane s sočutnimi frazami, ki bodo situacijo končno uredile.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v tehtnici se boste malce odklopili in si vizualizirali kako bi bilo, če bi bilo nekaj popolnoma drugače. Sladke sanje vas lahko malce odvrnejo od trenutnih težav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nesoglasja boste morali ignorirati, ker boste samo tako lahko rešili situacijo in izravnali zadeve na umirjen način. Energija lune v tehtnici vas bo prepričala, da potrebujete ljubezen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vzemite si čas za počitek in tiste aktivnosti, ki vam dajejo energijo. Spoznali boste, da nekoga, ki vam je še pred kratkim veliko pomenil, vendar vas je razočaral, v bistvu sploh ne potrebujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen vas bo zaradi lune v tehtnici tako močno prevzela, da boste pozabili na ostale obveznosti. Hrepeneli boste po strasti in kakšnem dodatnem koraku, ki vodi v poglobitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v tehtnici vas usmerja k temu, da uredite na področju čustev vse kar je neurejeno. Samo s pogovori zagotovo ne boste zadovoljni. Zato boste poskrbeli, da bodo na vrsti tudi dejanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naj vas težave nekoga od domačih, na katere ne morete vplivati nikar ne spravijo v slabo voljo. Namesto da se obremenjujete, se raje posvetite prijateljskim odnosom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z raznimi dvomi boste pomembno situacijo še bolj zapletli. Prebudite um, da bo zaznal tudi optimistične vibracije, ter povečal občutek samozavesti, ki se je v zadnjem času malce zmanjšal.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na veliko boste razpravljali, pri tem se ne boste ozirali na občutke tistih, ki vas obkrožajo. Nekdo vas že nekaj časa grdo gleda, zato bodite z njim malo bolj pazljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Družabno življenje bo z energijo lune v tehtnici bolj pestro. Občutili boste potrebo, da spregovorite o svojih mislih in čustvih, še posebej tistih, ki ste jih zadrževali le zase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tisti, ki vas poznajo in vas imajo radi vas bodo razumeli. Na vse ostale se tokrat niti ne ozirajte, saj bo ključnega pomena, da ohranite stabilen pristop in zbrane misli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v tehtnici, ki išče pravico imate dobre možnosti v smeri reševanja družinskih sporov. Poiskali boste prave besede, prav tako boste znali umirjeno prisluhniti.

Vas zanima: ODNOS STARŠEV SE ZARIŠE V OTROKOVO DUŠO ali SPREJMITE LJUDI, KI VAM ZNAJO POKAZATI POT