Dnevni horoskop za nedeljo 19. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 19. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 19. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 19. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubeznivost in toplina odpirata vsa vrata k novim dimenzijam in umirjenemu vzdušju. Znali si boste pričarati lep trenutek zase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne odreagirajte takoj, počakajte, da se zadeve same skristalizirajo, ter da tudi za vas posije ugoden sončni žarek upanja.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Paula Abdul: Astro profil

Njeno Sonce v tretji dekadi Dvojčka jo usmerja v razigranost in prodornost, ki jo zna spretno uporabiti tudi na poslovnem področju. Njena simpatičnost ji daje veliko možnosti za uspeh. Ascendent v znamenju Škorpijona ji daje možnost zadrževati svoja čustva, kar pa jo večkrat v življenju popelje do kočljivih situacij na ljubezenskem področju.

Močan vpliv ima njena Venera v Levu, ki je tista, ki poskrbi, da se zna po vsakem padcu pobrati in nadaljevati še z večjo samozavestjo. Mars v Biku pa ji večkrat ponagaja v poslovnih in finančnih zadevah, saj je trmaste narave in želi vedno narediti vse sama.

Sreča se nahaja v vsem. Treba jo je samo znati izdvojiti.

Konfucij

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Stevan Hristić, srbski skladatelj
  • Salman Rushdie, britanski pisatelj
  • Boris Johnson, britanski politik, novinar in publicist
  • Simona Kustec, slovenska političarka in politologinja
  • Dirk Nowitzky, nemški košarkar

Na današnji dan je bil podpisan sporazum o patentnem sodelovanju. Izide prvi strip, v katerem nastopi maček Garfield. V Hoboknu New Jersey, ZDA odigrajo prvo tekmo bejzbola po modernih pravilih. Kuvajt postane neodvisna država. V Sloveniji je bil potrjen prvi primer okužbe s prašičjo gripo. Rodil se je Blaise Pascal, francoski matematik in Konfucij, kitajski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Mary Kathleen Turner in igralka Zoe Saldana. Umrl je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Branko Jovanović Vunjak Brendi, slovenski pevec.

Kakšni bodo danes medsebojni odnosi?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo odnosi polni empatije in sočutja.

Katera znamenja zodiaka lahko danes spoznate nekaj pomembnega?

Nekaj pomembnega boste danes spoznali rojeni v znamenju ovna, device in strelca.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI SE ZELO RADA POHVALIJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vsak način boste želeli presenetiti ljubljeno osebo ali prijatelja, vendar v kuhinji ne boste najbolj blesteli. Privoščite si raje dolg sproščen klepet, s katerim lahko marsikaj razjasnite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poseben premik bo tisti, skozi katerega boste na področju čustev nekoliko napredovali. Skušajte pogledati na zadeve iz drugega zornega kota in vnesti v življenje več spontanosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Težko boste razumeli, da so lahko najbližji tisti, ki vas lahko močno razjezijo zaradi nepomembnih zadev. Treba bo prilagoditi vse skupaj, kar nekaj časa lahko traja, da boste spregledali bistvo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Samski raki se danes opogumite in pokličite svojo simpatijo, saj že nekaj časa pričakuje vaš klic. Ne bodite več sramežljivi, saj vas ta način žal ne vodi nikamor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne pustite, da drugi krmilijo vaše odločitve. Pogumno se postavite po robu vsem, ki bodo poskušali manipulirati z vami. Seveda pa je prav, da niste preveč zahtevni in celo nesramni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav boste z luno v ribah oklevali, se boste o pomembni zadevi odločili pravilno. V domačem okolju boste prisiljeni vzeti stvari v svoje roke. Le tako se boste dotaknili sprememb.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas je, da se vrnete na nekaj, kar vam je povzročalo težave. Zato ne zapravljajte dragocenega časa ob nesmiselnih pogovorih, raje naredite nekaj da bo dan bolj produktiven.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Popaziti boste morali na podzavestne vzgibe in spoznati, kaj je za vas bolj in kaj manj pomembno. Raziskovanje z luno v znamenju rib vam bo podarilo krila in odprlo neznane poti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Verjemite vase in zaupajte v nekaj boljšega, nekaj kar vas lahko ponovno razveseli ter popelje v svet dogajanja. Posvetite se tudi domačim, ki že nestrpno čakajo na vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekje boste morali potegniti mejo, v nasprotnem primeru se lahko vse skupaj močno zakomplicira. Sprijaznite se z določenimi dejstvi, namesto da po nepotrebnem izgubljate živce.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj samote vam lahko podari več energije kot govorjenje o svojih težavah. Nesproščeno ozračje lahko slabo vpliva na vaše zdravje, zato poskrbite za umirjenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

To da se danes, ko bo luna v vašem znamenju v družinskem okolju umaknete je edini način, da obdržite mirne odnose. Navdihovali vas bodo otroci, ob katerih se boste spontano nasmejali.

Vas zanima: CILJI IN STRATEGIJE USPEHA