Dnevni horoskop za nedeljo 19. decembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za nedeljo 19. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 19. decembra 2021

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 19. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaš notranji krog se bo zaostril in vedeli boste, kdo je na vaši strani in komu lahko zaupate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprostite se, saj bodo vsa vprašanja, povezana z delom in denarjem postala kompleksnejša in obremenilna.

Polna luna
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 10:42 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Danes ob 05:35 uri nastopi Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Noč ima svojo moč.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Božo Šprajc, slovenski filmski režiser
  • Édith Piaf, francoska pevka
  • Miran Hladnik, literarni zgodovinar
  • Alberto Tomba, italijanski alpski smučar
  • Jake Gyllenhaal, ameriški filmski, televizijski igralec

Na današnji dan Anton Rop postane četrti predsednik vlade samostojne Slovenije. Rodil se je Leonid Iljič Brežnjev, sovjetski voditelj in Vasja Pirc, slovenski šahovski velemojster. Umrl je Franc Košir, slovenski glasbenik in Simona Weiss, slovenska pevka.

Kako bo Polna luna vplivala na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo vpliv Polne lune dotaknil predvsem čustvenega področja.

Na katera znamenja zodiaka bo Polna luna najbolj intenzivno delovala?

Polna luna bo najbolj intenzivno delovala na rojene v znamenju raka in rib.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2022 ali I CHING VPOGLED V 2022 ZA POSAMEZNA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Polna lune bo v ljubezenskih odnosih nastopi nepredviden preobrat, ki vam ne bo najbolj všeč. Ne zapostavljajte želja in potreb, ampak se potrudite in prebudite strast.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ob določeni osebi boste ostali brez besed, čeprav se bo vse skupaj nizalo v pozitivnem smislu. Odpira se nekaj vznemirljivega in počasi se pripravljate na spremembe, tudi v ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu zaradi osebne odločitve. Priznati si morate, da ste nekoliko sebični, vendar bo to edina pot, da se prebijete mimo ostalih in dosežete uspeh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bolj ko boste silili v nekoga, bolj se vam bo odmikal, zato bi bilo najbolje, da bi čim prej prenehali. Pustite času čas in se medtem posvetite tistim, ki se bodo kljub Polni luni z veseljem odzvali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezenskem odnosu se nikakor ne boste premaknili iz mrtve točke, zato lahko nastopi nekaj nejasnosti in notranje napetosti. Pogovoriti se morate o vsem, kar vas vznemirja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi Polne lune se ne boste mogli izogniti rahlo temačnemu vplivu, ki vas bo z nujnostjo preobrazbe posrkal vase. Spoznali boste, da potrebujete spremembo, saj niste več zadovoljni s sabo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskrbite za dovolj sprostitve, saj boste v nasprotnem primeru podlegli vsemu naporu v domačem okolju. Privoščite si umik od kočljivih ljudi in situacij, iskali boste notranji mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z vplivom Polne lune pričakujte stres in nemir, zaradi česar boste nejevoljni. Nikar jeze in nezadovoljstva ne stresajte na vaše bližnje. Raje se umaknite dogajanju in razmislite o vsem skupaj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dogajalo se bo predvsem na področju ljubezni. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu. Vezani pa ljubljeni osebi čim prej pokažite, česa si želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določene zadeve bodo udarile na plano, kar vam bo všeč. Nikar pa ne pretiravajte, sicer bi se prav kmalu znašli spet na začetku. Vsekakor bodite bolj potrpežljivi in prilagodljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Radi bi se držali preverjenih metod, toda okoliščine bodo zaradi vpliva Polne lune zahtevale drugačen pristop. V ljubezni vam bo močno nagajala predvsem neodločnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S pravimi besedami in prijemi boste napetosti v odnosu, ki jih prinaša Polna luna hitro uredili in vse postavili na svojem mesto. Pokličite znanca ali znanko, s katerima lahko prijetno poklepetate.

Vas zanima: V KATEREM ZNAMENJU SO ROJENI PRIJATELJI, KI NAS BOGATIJO?