Dnevni horoskop za nedeljo 17. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 17. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sneli boste rožnata očala in se prikopali do notranjega spoznanja kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce.

Horoskop nasvet za današnji dan: Osredotočite se na to, da polepšate svoj prostor, da dodate harmonijo, ter da se povežete z bližnjimi. Področje čustev bo nihalo.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

V nasprotju z ljubeznijo pa je prijateljstvo jasnovidno.

Philip Soupault

Danes praznuje David Hasselhoff: Astro profil

S Soncem v tretji dekadi Raka je občutljiv, privlačen in nekoliko skrivnosten. Njegova pesniška duša, ki je zelo dovzetna za vplive iz okolja, spremenljivega in muhastega počutja, ga postavlja v odnosih na zelo dobro pozicijo, saj vedno razume vse in vsakega. O svojih težavah ne razlaga naglas, ampak jih rešuje sam.

Luna v VII. Hiši Dvojčkov mu daje razigranost in spontanost. Na poslovnem področju ni obremenjen, vendar mu kljub vsemu večina stvari brez velikega truda uspeva tako kot si želi. V zibelko mu je položena sreča pri denarju. Ascendent v znamenju Škorpijona nakazuje, da je sposoben prikrivati svoja čustva, včasih tudi v lastno škodo.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Donald Sutherland, kanadski filmski igralec
  • Vince Guaraldi, ameriški džezovski glasbenik
  • Angela Merkel, nemška političarka
  • Jan Wouters, nizozemski nogometaš in trener
  • Matti Nykänen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan borzni indeks Nasdaq prvič preseže vrednost 1000. V kalifornijskem Anaheimu blizu Los Angelesa odprt Disneyland. Začetek potsdamske konference. V Šentjoštu nad Horjulom ustanovljena prva vaška straža. V Potsdamu začelo vrhunsko srečanje treh velesil – ZDA, Velike Britanije in SZ. Rodil se je Alexius Meinong, avstrijski filozof in Alexander Gottlieb Baumgarten, nemški filozof. Umrl je Bratko Kreft, slovenski dramatik, pripovednik in Imre Augustič, slovenski pisatelj, pesnik. Umrla je tudi legendarna džezpevka in filmska igralka Eleanora Fagan – Billie Holiday.

Kaj vam bo danes prekrižalo misli?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bo bujna domišljija prekrižala misli.

Katera znamenja zodiaka boste danes hrepenela po ljubezni?

Po ljubezni boste hrepeneli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE, KI SE ŽELIJO ČIM PREJ PRESELITI SKUPAJ SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte odprt pogled na življenje, kar vas bo potegnilo iz cone negativnega razmišljanja. Znali boste poskrbeti za pomembne stvari, ki bodo prebudile globoka čustva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prilagajanje bo zaradi lune v znamenju rib neogibno. Nekdo od domačih bo doprinesel nekaj trme, ki pa ji nikar ne polagajte posebne pozornosti. Ostanite zvesti svojim prepričanjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem se boste zadrževali doma, saj vam bo ustrezala mehka energija, ki jo prinaša energija rib. Posvetili se boste tistim, ki si znajo za vas vzeti čas in se vam posvetiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Biti morate pozorni na vse, kar se nahaja v ozadju, čeprav bo to malce naporno. Prihaja nekaj skrivnih namigov, ki vas bodo počasi popeljali k novim zaključkom naproti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tako zasebno, kot tudi na področju ljubezni se počasi pomikate v nove dimenzije. Pomikali se boste v pozitivno ter negativno smer, ki bo vsebovala nekaj notranjih napetosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju sprememb v domačem okolju. Luna v ribah vam bo v pomoč, ko boste želeli poiskati stik s sabo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Edina možnost bo da čim prej zaključite nekaj, kar ste začeli pred kratkim, saj ne marate, da se stvari vlečejo. Prav je da postavljate vprašanja, saj lahko pričakujete odgovore.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub luni v ribah si boste zaželeli, da bi storili nekaj, kar vključuje tveganje. Polni boste raznih domislic, ki vas bodo odvrnile od tega, da bi se ukvarjali žalostnimi zgodbami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z raziskovanjem boste prišli do zaključka, katera priložnost nosi to, kar v resnici potrebujete da bi se lahko usmerili k sreči. V pomoč vam bo optimistična naravnanost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam v domačem okolju, saj si ne želite priznati, da delate v določenih situacijah napake, ki jih nekdo od domačih ne spregledal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste želeli napredovati. Želja po spremembah bo tako zelo močna, da se ji tudi nasprotna stran ne bo znala upreti. Spomnite se na tiste stvari, ki so vas v preteklosti že osrečile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi lune v vašem znamenju bo dan primeren za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb na področje čustev. Občutljivost se počasi umika, prihaja povečana samozavest.

Vas zanima: KATERA ASTRO ZNAMENJA NIKOLI NE IGRAJO VLOGE ŽRTVE