Dnevni horoskop za nedeljo 15. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 15. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 15. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 15. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je mednarodni dan družine in mednarodni dan podnebnih sprememb. Imeti prav in se predati bo vaš moto, ki vas lahko vodi tudi v kakšen konflikt, premostljive narave. Zavedati se boste začeli pomena določenega dejstva.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energija škorpijona omogoča predajanje užitkom in udobju domačega okolja, vendar pa tudi napetosti ne pusti spati.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko je Luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi, vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Kdor si hoče ohraniti družinsko srečo, naj ne skopari z drobnimi pozornostmi in ljubeznivostmi. Brž ko se mu ponudi priložnost za kako prijazno dejanje, naj ga takoj tudi stori in naj ne čaka na jutri.

Dale Carnegie

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Pierre Curie, francoski fizik, nobelovec
  • Vatroslav Oblak, slovenski jezikoslovec
  • Mike Oldfield, angleški glasbenik
  • Anže Logar, slovenski politik
  • Janja Sluga, slovenska političarka

Na današnji dan je bil začetek kulturne revolucije na Kitajskem. Ustanovljen je bil McDonald’s. NASA izstreli Mercury 9, še zadnje vesoljsko plovilo iz projekta Mercury. Francis Baily v Inch Bonneyu, Roxburgshire med popolnim Sončevim mrkom opazuje pojav, znan kot Bailyjevi biseri. Rodil se je Claudio Monteverdi, italijanski skladatelj, violinist. Umrl je Kazimir Malevič, ruski slikar in Edward Hopper, ameriški slikar.

Zemlja ne pripada človeku. Človek pripada zemlji. To dobro vemo. Vse je povezano med seboj, tako kot družino druži kri. Vse je povezano. Človek ni stvarnik tkanja življenja, ampak samo vlakno v njem. Kar naredi s tkanjem, dela tudi s samim seboj.

Chief Seattle
Kako se boste danes najlažje sprostili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj sprostili v zavetju domačega okolja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: NAJBOLJ PRILAGODLJIVA ZNAMENJA ZODIAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skušajte potrpeti in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi vendar vztrajnimi ter pogumnimi koraki.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nagajajo vam temačne misli, ki se jih zaradi vpliva lune v škorpijonu nikakor ne boste mogli znebiti. Umiri vas lahko iskren pogovor z nekom od domačih, ki ima veliko izkušenj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zopet preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo sporočilo, ki pa ne bo dišalo po iskrenosti. Situacija od vas zahteva vztrajne in premišljene korake, zato nikar brezglavo ne hitite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pogovarjajte se, ne zapirajte se vase. Pogum, ki ga prinaša luna v škorpijonu se vam lahko obrestuje. Imeli boste zadnjo besedo, kar vas bo navdihnilo s prijetno energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Opravite čim prej telefonski klic, ki vas bo razveselil. Z luno v škorpijonu boste na področju ljubezni polni strasti in predvsem nenavadnih predlogov, s katerimi boste vse skupaj popestrili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si več časa za vse kar se vam zdi pomembno, kljub temu da bi radi pohiteli in postorili vse naenkrat. Z ugodno luno v znamenju škorpijona lahko pričakujete pestro dogajanje na področju čustev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spreminjate odločitve, zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite bolj prilagodljivi, predvsem pa bolj iskreni saj se nakazujejo manjši nesporazumi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenehno se vrtite v krogu zapletenih situacij, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno v ljubezni, kjer vas nekaj močno drži nazaj
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom, ki se bodo odvijali v vaši bližini. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti, prejeli boste simpatičen kompliment.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaenkrat ničesar ne morete načrtovati, posebno če vključuje še nekoga, ki je precej spremenljivega počutja. Kljub temu bodo misli realne in z luno v škorpijonu dobro motivirane.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je dolgočasen in ležeren dan, v katerem boste razmišljali le o počitku. Nekateri vodnarji boste deležni prijetnega povabila, ki vas bo razveselilo. Sprejmite ga, ne bo vam žal.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko zaradi energije lune v škorpijonu na področju odnosov škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja in ga sprejmite!

Vas zanima: ZAČNITE RAZMIŠLJATI KOT ZMAGOVALEC