Dnevni horoskop za četrtek 9. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 9. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 9. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 9. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite in razmislite, kako bi jih lahko popeljali v realnost. Vse kar vas bo obdajalo bo simboliziralo umirjenost, ljubezen in privlačno energijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z družino ter ljubezenskimi zgodbami. Delovali boste pristno, najraje v tišini.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje Michael J. Fox: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Dvojčkov v 4. Hiši, kar nakazuje, da je prilagodljiv, površn, zabavn in malce netaktna oseba. V življenju vedno strmi k novostim in raznim avanturam. Takrat o posledicah ne razmišlja, kar bi lahko ocenili kot malce neodgovoren.

Luna v znamenju Bika nakazuje na poudarjene družinske vrednote, brez katerih težko funkcionira. Je globok in razumevajoč, zelo dobro zna z mlajšimi in starejšimi. Tudi Venera se nahaja v Biku, kar pomeni, da so mu všeč urejene, vendar bolj umirjene ženske, ki znajo gospodinjiti. Mars v znamenju Leva mu poudarja hrabrost, samozavest ter tudi nekaj samovšečnosti.

Naredil sem vse, kar bi moral, vendar je rezultat v rokah sreče.

Neron

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • George Axelrod, ameriški scenarist
  • Johnny Depp, ameriški igralec
  • Renato Vugrinec, slovenski rokometaš
  • Miroslav Klose, nemški nogometaš
  • Natalie Portman, ameriška filmska igralka

Na današnji dan ZR Jugoslavija in NATO podpišeta mirovni sporazum za Kosovo. S sporazumom v Ho-Umezuju Kitajska prizna japonsko zasedbo severovzhodne Kitajske. Jacques Cartier kot prvi Evropejec odkrije Reko sv. Lovrenca. Gustav Ipavec doktorira na dunajski univerzi. Rodil se je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Cole Porter, ameriški skladatelj. Umrl je Neron, rimski cesar in Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik.

Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste prijazni, topli in sočutni.

Katera astro znamenja boste danes najbolj neodločna?

Najbolj neodločni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD RETROGRADNEGA SATURNA V VODNARJU? ali IZOGNITE SE IRACIONALNIM PREDSTAVAM IN PREPRIČANJEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen bo nekaj najlepšega. Oddajali boste dobro energijo, ki bo na vsakem koraku privabljala osebe nasprotnega spola. Čas je za nova, prijetna poznanstva, ki bodo v življenje prinesla strast.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite presenečeni, če boste v določeni situaciji, ko bodo preveč pričakovali od vas nekoliko nerodni. Poskusite spremeniti določene slabe razvade in se začnite usmerjati v sproščenost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančne zadeve boste reševali brez zapletov, odrekli se boste nepomembnim stvarem. Pomembno bo, da začnete malo razmišljati in gledati nase, ter si zgraditi načrt za prihodnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne bodite tako zmedeni in nezainteresirani, saj bi vam lahko bilo čez kakšen dan zelo žal. Posel bo potekal brez zapletov, saj so vaši cilji končno bolj jasno zastavljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne bodite žalostni. Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Stkali si boste zanimiv scenarij.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v znamenju tehtnice se boste na vseh področjih lažje poglobili ter se približali tistim stvarem, ki vas lahko v prihodnje popeljejo na bolj zadovoljno pot, obarvano z obiljem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na poslovnem področju boste deležni številnih komplimentov, ki bodo dvignili zagon na višjo stopnjo. Motivacija bo tokrat maksimalna, zato se čim bolj osredotočite na delo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremembe vam bodo prinesle veliko vztrajnosti in motivacije. Zaupni pogovor bo odprl poglavja, ki bi se jim v bistvu želeli izogniti. Na področju družine vas čaka presenečenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Med prijatelji, ki jim zaupate se boste počutili sproščeno, veselilo vas bo tudi, da boste z malo truda dosegli svoje cilje. Zaradi številnih obveznosti boste na področju ljubezni zaprti vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z ugodno energijo lune v tehtnici lahko spontano naletite na manjše presenečenje. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo prepričal da začnete nekaj novega in zanimivega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi številnih obveznosti in nemirnega uma boste enostavno pozabili na pomemben dogovor. Ker tega ne boste storili namenoma, bo nekdo z lahkoto spregledal raztresenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas že dlje časa opazuje, ampak vam zaradi nedostopnega delovanja ne želi pristopiti, saj se boji zavrnitve. Poskusite biti bolj nasmejani in odprti, ker je lahko to lepa priložnost.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP