Dnevni horoskop za četrtek 30. junija 2022

Dnevni horoskop za četrtek 30. junija 2022
Dnevni horoskop za četrtek 30. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 30. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 30. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. To je odličen čas za sprostitev. Povsod boste iskali dobro energijo, ter prebujali ljubezen. Vendar pa boste tudi bolj občutljivi na negativno energijo, zato se lahko zlahka razburite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne bodite tako obremenjeni z zadevami na katere nimate vpliva.  Nekaj časa si vzemite čisto zase.

Dnevni horoskop za četrtek 30. junija 2022

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Bolečina nikdar ni tako huda, da je čas ne bi omehčal ali celo izbrisal.

Annibale Caro

Danes praznuje Lara Jankovič: Astro profil

Larino Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase.

Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Ob rojstvu se je njen Jupiter nahajal v znamenju Škorpijona. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih situacijah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Lovro Janša, slovenski slikar
Ciril Ribičič, slovenski pravnik, politik
Mike Tyson, ameriški boksar
Ralf Schumacher, nemški avtomobilski dirkač
Mitja Mežnar, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil v Ljubljani odkrit Ganglov spomenik Valentinu Vodniku. Umrl je Dare Ulaga, slovenski filmski in gledališki igralec in Pina Bausch, nemška koreografinja.

Katero področje bo danes najbolj turbulentno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo področje čustev najbolj turbulentno.

Katera astro znamenja se boste intenzivno poglabljala vase?

Najbolj intenzivno se boste poglabljali vase rojeni v zemeljskih znamenjih.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v raku boste zelo občutljivi. Težko se boste držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, ker vas bodo zajela intenzivna čustva. Radi bi dosegli več stvari hkrati, vendar trenutno nimate dovolj moči.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in v veliko simpatično sprostitev. Kljub luni v raku se boste sposobni povezati s pravimi ljudmi in si v prijetnem trenutku nadeti nasmešek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je zanimiva dilema, ki vas lahko na področju kariere zmede. Vsaka zadeva ima dve plati, zato storite več, da premaknete stvari tako, kot vam trenutno najbolj ugaja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najprej se boste z vplivom lune v vašem znamenju poskušali sporazumeti z bližnjimi, a ne bo dovolj posluha. Nekomu od starejših namenite več pozornosti, kar vas bo napolnilo z dobrim občutkom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja občutek, da vam gre v določeni zadevi vse skupaj dobro od rok, sicer pa ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja tam, kjer se vas v bistvu nič ne tiče.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor boste prisluhnili sebi in skritim željam se boste pravilno odločili. Ljubezen se bo razvijala v prijateljskem krogu, kar vas sicer nekoliko preseneča. Več časa namenite odprtim pogovorom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Osrečili boste osebo, ki ji boste s svojimi komplimenti polepšali dan. Spomnite se tudi na prijatelja, ki u že dlje časa obljubljate da si boste zanj vzeli čas. Prijetno vam bo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu da vam nekaj ne bo najbolj všeč, se zahvalite, saj je bil namen zagotovo dober. Z nežnim pristopom, ki ga prebuja energija lune v raku boste zelo privlačni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kar boste preveč na hitro in nepremišljeno storili bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju. Razmislite o vsem skupaj in preverite dejstva, ki bodo dokaj enostavna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Notranji občutki zagotovo prinašajo s sabo prave odgovore, a potrebno jih bo poslušati. Dan z luno v raku bo zelo ugoden, kakorkoli se boste odločili. Še posebej lepo bo na ljubezenskem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakujte nekaj napetosti, še posebej na področju dela, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot zahtevajo od vas. Kljub temu ohranite samozavest.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveni odzivi, ki se bodo prepletali niso povsem napačni, v bistvu so zelo logični, zato jih nikar ne potlačite preveč. Če boste raziskali svojo notranjost boste končno bolj umirjeni.