Dnevni horoskop za četrtek 24. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 24. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 24. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 24. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ustavite se in s pomočjo racionalnega delovanja najprej ugotovite, na katerem področju potrebujete kakšno spremembo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna. Pojdite do tiste točke, ki jo že dlje časa načrtujete, pa morda niste zbrali dovolj poguma.

horoskop danes
Luna v znamenju

Danes ob 22:54 uri preide Luna v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi.

Danes praznuje Ajda Smrekar: Astro profil

Nič ni za Ajdo, ki ima Sonce v znamenju ovna izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. Ona je tista, ki poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne mara, da ji kdorkoli postavlja meje v življenju. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo pogosto ne razumejo.

Luno v znamenju bika želi, da je vedno tukaj nekdo, ki mu ni vseeno zanjo, kjer čuti občutek varnosti. Z Merkurjem v ovnu ne razmišlja o posledicah, ampak reagira zelo hitro, večkrat prehitro.

Danes praznuje Katja Fašink: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna. Je razgledana in radovedna oseba, ki jo v življenju vodi velika mera optimizma. Zaradi svoje temperamentne narave se zapleta v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njen duhovni mir. Njeno gibanje je elegantno, s pridihom uglajenosti.

To je oseba, ki se zna na direkten način postaviti zase in si izboriti zase svoj prostor pod soncem. Mars ima v znamenju Leva, kar ji daje energičnost in samozavest. Če se ne more neposredno pokazati, zna poiskati načine, ki ji pomagajo, da se prebije iz ozadja. Je velikodušna, topla, samozavestna in ustvarjalna.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik
  • Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka
  • Steve McQueen, ameriški filmski igralec
  • Tommy Hilfiger, ameriški modni oblikovalec
  • Jure Godler, slovenski skladatelj, pianist in komedijant

Na današnji dan Slovenija postane članica KEVS, danes OVSE. Prvič so fotografirali Merkur z vesoljskega plovila Mariner. Rockovska skupina Pink Floyd je izdala album z naslovom The Dark Side of the Moon. Rodil se je John Knittel, švicarski pisatelj in Walter Baade, nemško-ameriški astronom. Umrl je Milko Kos, slovenski zgodovinar in Jules Verne, francoski pisatelj.

Resnica povedana s slabim namenom premaga vse laži, ki si jih lahko izmislite.

William Blake
Kaj je tisto, kar vas bo najbolj spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo v dobro voljo spravila vsaka pohvala.

Katera znamenja zodiaka boste z veseljem vsakomur priskočila na pomoč?

Danes boste na pomoč priskočili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA GORKA BERDEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Končno se boste z luno v strelcu opogumili in sami naredili korak naprej v pomembni zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste vidne in oprijemljive rezultate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč, zato se nikar ne bojte, da bi se znašli v težavah. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo za denarno pomoč. Spremenili boste način razmišljanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti, vendar drugi za pogovor ne bodo zainteresirani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spoznali boste, da kjer je optimizem, sta tudi sreča in uspeh. Trenutno boste delovali najbolj učinkovito na področju kariere, in če vlagate vanjo le malce energije, vam bo uspeh kmalu zagotovljen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težave v domačem okolju bodo prišle na dan. Ne dovolite, da vas vaša trma pripelje do težav, ki jih ne boste mogli več zlahka rešiti. Ostanite potrpežljivi in marsikaj se bo zavrtelo v pravo smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v strelcu prinaša ugodno energijo za uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo danes tako dobro, kot že dolgo ne. Zvečer pa si privoščite sproščujoč klepet s prijatelji, ki vas bodo nasmejali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne da bi to želeli, boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Nekomu boste s tako milino pihali na srce, da se bo navsezadnje vdal. Širite prijetno energijo tudi doma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj prepričljivi boste, da lahko storite vse kar ste planirali. To vam lahko pomaga pri pomembnih pogajanjih. Le v ljubezni se boste spet zavrteli v začaranem krogu, saj niste prepričani vase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete druženju z osebami, ki ljubljeno osebo vznemirjajo. Samski pa se boste bolj zaprli vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite malo bolj pozorni na svojo finančno situacijo. Danes prihaja nova priložnost, da naredite nekaj primernih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako zelo želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in nekoliko lenariti, ste se čisto pravilno odločili. Tudi preostalim se bo prileglo malo več sprostitve in poglobitve v svoje zaznave.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V določeni situaciji boste začeli dvomiti vase ali v nek projekt, toda za vašo prihodnost je bolje, da ne dvomite in le zaupate. Pozno zvečer, ko bo luna v kozorogu prihaja bolj resen pristop.

Vas zanima: KAKO POMEMBNO JE SOČUTJE V PARTNERSKEM ODNOSU?