Dnevni horoskop za četrtek 24. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 24. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 24. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 24. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko situacijo poglobi.

horoskop zodiak
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega.

To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Eddie Murray: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib v 10. Hiši, kar pomeni da je raztresena in muhava oseba, odlikuje ga izredna domišljija, zato se mora poskušati prenehati izgubljati v vsakodnevnih opravilih in se naučiti taktnosti. Ima neskončno intuicijo in poseduje ogromno modrosti. Je lepega in čednega videza, tople in mile narave, a kaotičnega, skrivnostnega, muhastega in neulovljivega značaja. Večkrat se obnaša popolnoma nepraktično in neodločno.

Njegov ascendent se nahaja v znamenju Dvojčkov. Naučiti se mora postaviti zase. Otresti pa se mora muhavosti, opravičevanja, kaotičnosti in pretiranega nihanja počutja, ki mu utežuje tudi ljubezensko življenje.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 24. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Bartol, slovenski pisatelj
  • Maca Jogan, slovenska sociologinja
  • Ivica Račan, hrvaški premier
  • Judith Butler, ameriška filozofinja in feministka
  • William George – Billy Zane, ameriški filmski igralec

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 6 proti Marsu. Raketoplan Discovery poleti na svojo zadnjo vesoljsko odpravo. Fidel Castro po skoraj 50 letih na oblasti odstopil z mesta predsednika Kube. Rodil se je tudi Matija Bravničar, slovenski skladatelj in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi francoski dirkač Alain Prost. Umrl je Mihael Barla, slovenski pesnik, pisatelj in Marc Antoine Charpentier, francoski skladatelj.

Izbran čas je prihranjen čas.

Francis Bacon

Preberite tudi:

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi energije lune v strelcu vas bo preplavila negotovost, zbegano boste bezljali sem ter tja. Umirite se in se sprostite ter začnite zaupati, da se bo vse skupaj kmalu rešilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Optimizem bo tokrat upravičen, saj boste določene zadeve, ki ne bodo najbolj enostavne izpeljali tako kot je potrebno. Privlači vas tudi možnost, da bi se lahko z ljubljeno osebo iskreno pogovorili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsem boste na razpolago, še posebej prijateljem, ki se sami ne znajdejo najbolje. Morali bi biti ponosni nase, ne pa nervozni in neučakani, saj vas kar naprej nekdo hvali in išče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nepričakovan klic vas bo presenetil v negativni smeri. Intenzivno ste navezani na stare navade, kar vas ne bo nikakor pripeljalo k napredku. S takšnim načinom ne pričakujte pozitivnih smernic.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi energije lune v strelcu vas bo želeli ali ne zgrabila želja po ležernosti in vse skupaj bo napredovalo počasneje. Na finančnem področju pričakujte nekaj manjših zastojev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekoga ne morete pozabiti, saj je pustil velik pečat. Nekaj analiziranja vam sicer ne škodi, vendar nikar ne pretiravajte, raje se prepustite in se usmerite v prihodnost, kjer vas čaka sreča.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Le od vas bo odvisno, kako se boste na področju kariere postavili pred sodelavci in kaj boste s svojim drznim ter pogumnim korakom dejansko dosegli. Hitenje bo slaba izbira.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v strelcu se usmerite v ustvarjalnost, ki dovoljuje odstopanja. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo zaradi površnosti in zmedenosti še kako dobrodošel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sprejmite priložnost, ki jo prinaša energija lune v vašem znamenju. Zagotovo boste najbolj učinkoviti, če se boste povezali z ljudmi, ki imajo precej raznolika ozadja in mnenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi neuspeha v preteklih dneh boste nekoliko zmedeni, toda krivdo boste pripisovali drugim. Spoprimite se vsaj z napako, ki je očitna in vam lahko na delovnem mestu ustvari vrsto težav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v strelcu boste strastni na čustvenem področju, zato pazite, da ne boste celo preveč direktni pri izražanju želja. Več nežnosti in romantike, po kateri hrepenite tokrat ne pričakujte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem se boste poskušali prilagoditi nekomu, ki vam sicer veliko pomeni, a to ne bo popolnoma zadovoljilo pričakovanj. Ostanite raje zvesti sami sebi in raje naredite nekaj zase.

Vas zanima: