Dnevni horoskop za četrtek 21. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 21. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 21. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Usmerili se boste v reševanje ter urejanje birokratskih zadev, zaradi česa si boste oddahnili. Bister um bo omogočil, da ničesar ne boste spregledali ali pozabili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izpostavljeni bodo odnosi z brati in sestrami. Začeli se boste odločati med različnimi možnostmi, zato se vas lahko poloti notranji nemir.

horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 05:52 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Andie MacDowell: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje da je med najbolj trmastimi ljudmi v vsem zodiaku. Naučiti se mora sprejeti, da morda nima vedno prav. Njen temperament je umirjen in počasen, a hitro lahko eksplodira kot vulkan, sploh če se ji nekdo zameri. Veliko ji pomenita družina in dom, na katerega je zelo navezana tudi v kasnejših letih.

Njena luna se je nahajala v znamenju Bika v 10. Hiši, kar nakazuje da obožuje udobno življenje, zato potrebuje v življenju določeno materialno zagotovitev. Je zelo vztrajna, ambiciozna, zanesljiva, praktična, odločna oseba z dobrim smislom za humor. Potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam in skoraj nikoli ne spremeni svojega mnenja, ko se enkrat za nekaj odloči.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Quinn, ameriški filmski igralec
  • Elizabeta II., britanska kraljica
  • Iggy Pop, ameriški glasbenik
  • Mojca Senegačnik, slovenska akademska slikarka
  • Severina, hrvaška pevka

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. V Ljubljani je bil postavljen Bernekerjev spomenik Primožu Trubarju. Rodil se je Max Weber, nemški ekonomist, sociolog in Thomas Wright, angleški starinoslovec, pisatelj. Umrl je Janez Vipotnik, slovenski politik, pisatelj in Prince, glasbenik.

Močan duh presega pravila.

Prince
V čem boste danes najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj uspešni na področju kariere.

Katera znamenja zodiaka se boste težko sprostila?

Težje se boste danes sprostili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TISTO, KAR VESTE, VAS NE MORE PUSTITI NA CEDILU in KAKO BO SONCE V BIKU VPLIVALO NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaplet s sodelavcem bo vaša lekcija, da ni dobro vedno popustiti. Vse skupaj lahko z energijo lune v znamenju kozoroga rešite z vztrajnim pristopom in logičnimi rešitvami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav si boste zastavili umirjen dan, vas lahko kljub temu preseneti nepozabno doživetje. Trenutek veselja in sproščenosti bo pregnal vse napetosti, ki so se kopičile v preteklih dneh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Za rešitev pomembne zadeve bo na voljo manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, da vam bo vse skupaj bolj jasno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar ne pozabite, da vas čakajo pomembni koraki povezani s financami. Skupaj z nekom od bližnjih boste skovali odličen načrt.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikakor ne morete mimo določenih pravil, s katerimi se nikakor ne strinjate. Naporno bo, še posebej na področju kariere in denarja. V ljubezni boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi hladne energije lune v kozorogu ne morete izvedeti vsega, kar se na kariernem področju skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve, ki vam v bistvu onemogočajo napredek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte si, da niste rešili pomembne zadeve, zato se ponavljajo problemi, ki jim ne bo videti konca. Dokler se ne boste direktno soočili ne pričakujte pozitivnih odzivov in rezultatov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite dan z vplivom lune v kozorogu tako poslovno kot tudi finančno, saj bo vse česar se boste lotili tokrat veliko lažje izvedljivo, morda tudi bolj dostopno kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ponujeno vam bo zanimivo sodelovanje, toda niste prepričani, če se bi v nejasnih situacijah dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj, kar pa vas lahko odbije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite previdni in ne delujte preveč hladno ter preveč resno. To bo težko, saj vam bodo po glavi zaradi lune v vašem znamenju ves čas švigale finančne in poslovne napetosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zdaj je pravi trenutek, da se prenehate smiliti sebi in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga dejstvo, da verjamete vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z luno v kozorogu se boste popolnoma posvetili delu, čeprav vas bo na trenutke bolj mikalo nekaj sproščenega. Odločite se za nekoliko razigran pristop, s katerim boste dosegli želeno.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP