Dnevni horoskop za četrtek 2. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 2. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 2. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 2. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustva, ki vam nagajajo bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte globoko pretehtati dejstva, ter o njih temeljito razmisliti. Dan poln dvomov in raznih utvar, prebuja neustavljivo željo biti opažen, na drugi strani pa borbo s samim sabo.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

O. Feuillet

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar
  • Marvin Hamlisch, ameriški skladatelj

Na današnji dan je bila okronana britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Italijani na referendumu izglasujejo odločitev, da Italija postane republika. Odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Slovenija na svoji prvi tekmi na svetovnih nogometnih prvenstvih s Španijo izgubila, edini strelec je bil Sebastjan Cimerotič. Rodila se je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj.

Človek ni nikoli tako srečen ali nesrečen kot si predstavlja.

Francois de La Rochefoucauld
Na katerem področju boste danes največ pričakovali?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste največ pričakovali na področju ljubezni.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj vljudna?

Najbolj vljudni boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP JUNIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vas zaradi lune v raku, ki prebuja občutljivost obremenjuje, kar je lahko zelo moteče na področju odnosov. Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali boste direktno izpovedali čustva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v raku se prebuja obdobje čustvenih sprememb. Stabilni boste, ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, razčistili boste tudi preteklost, ki vas je bremenila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skušajte se pogumno boriti za nekaj, kar ste že pred kratkim uredili ali osvojili. V ljubezenskih odnosih premislite, kakšne so sploh vaše želje, da ne boste dajali napačnih signalov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priporočljivo bi bilo upoštevati kakšen nasvet, vendar naj bo to le nasvet, odločiti se boste morali sami. Ne pozabite na prijatelja, ki že nekaj časa čaka da mu priskočite na pomoč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z veseljem boste strastno zagovarjali svoja stališča, vendar boste morali pod pritiski okolice tudi nekoliko popustiti. Sodelovanje je lahko točno takšno, kot ste si ga zamislili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Novice povezane s prijetno srčno priložnostjo vas bodo končno razveselile. Ljubezen vas bo povezala z nekom, ki ima čisto drugi pogled na svet. S pogovorom lahko rešita nesporazum.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S trmastim pristopom se bo napetost v službi le stopnjevala, rešili pa ne boste prav ničesar. Preklopite iz negativnega na pozitivno, kmalu se vam bo vse skupaj začelo vrteti v pravi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z zavlačevanjem se žal ne boste izmuznili iz kočljive situacije, skušajte se raje soočiti. V ljubezni pričakujte nekaj negotovosti, ki se bo razpršila, če ne boste zaupali in se prepustili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zadeve tečejo same od sebe. Glede zasebnih zadev boste prijetno presenečeni, saj vas nekdo končno spoštuje. Dan, ki vam kljub luni v raku obljublja nekaj simpatičnih priložnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav vam občasno primanjkuje samozavesti ali ustrezne motivacije se boste odlično znašli kjerkoli se boste nahajali. Z lahkoto se boste zbrali, saj se vam odpirajo številne priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vam drugi ne določajo tempa, raje imejte sami vse skupaj pod nadzorom in si vzemite čas še za koga drugega, ki vam je naklonjen in vzpodbuja vaše osebne cilje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vam drugi ne določajo tempa, raje imejte sami vse skupaj pod nadzorom in si vzemite čas še za koga drugega, ki vam je naklonjen in vzpodbuja vaše osebne cilje.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022