Dnevni horoskop za četrtek 2. decembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 2. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 2. decembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 2. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sposobni boste videti stvari naenkrat, v celoti, vedno v iskanju bistva, zato nikar ne nasedate površnim miselnim ukanam.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težili boste k popolnosti in zaradi tega boste nenehno odkrivali napake pri sebi in pri drugih. Takšen bo tudi vaš odnos do dela.

horoskop.si
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Zdrav um v zdravem telesu je kratek, a celovit opis človeka, ki je na tem svetu srečen.

John Locke

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Radovan Žerjav, slovenski politik
  • Monika Seleš, jugoslovansko-ameriška tenisačica
  • Marjan Šarec, slovenski igralec in politik
  • Nelly Furtado, kanadska glasbenica in pevka
  • Britney Spears, ameriška pop pevka

Na današnji dan NASA je izstrelila raketoplan Endeavour z nalogo popraviti Hubblov vesoljski daljnogled. Borut Pahor zasede še tretjo visoko funkcijo v državi. Rodila se je Vanja Strle, slovenska pisateljica in Gianni Versace, italijanski modni oblikovalec. Umrl je Ivan Illich, avstrijsko-ameriški filozof in Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik.

Življenje pomeni nepretrgano vrsto osebnih odkritij.

Gerhart Hauptmann
Kako se boste odzivali danes na poslovnem področju?

Dnevni horoskop napoveduje da boste delovali silovito, pogumno in strastno.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po pozornosti?

Danes boste hrepeneli po pozornosti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop DECEMBER 2021 ali ŠE TAKO LEPA IN PRISTNA ŽELJA SE REDKO IZPOLNI SAMA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte zaradi lune v škorpijonu nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite svoj pogum.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsako čakanje vas bo vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste ponovno na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V novem okolju boste morda naredili nekaj začetniških napak, vendar se ne obremenjujte, saj je vsak začetek težak. Morda boste dobili še nekaj časa na razpolago.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet. Lahko se zgodi, da dobite veliko nekoristnih informacij, kar vas bo le zmedlo in utrudilo. Nikar pa ne bodite nepotrpežljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razmislite o tem, kaj boste v določeni situaciji dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Ne boste prenašali tistih posameznikov, ki se ves čas samo hvalijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S svojo samozavestjo in energijo lune v škorpijonu se boste podali novim podvigom naproti. Potrebovali boste veliko direktnosti, še posebej pri simpatičnih osebah nasprotnega spola.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Neprestano boste vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj kar bi vam podarilo odgovor. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo prikazovale ena za drugo in vas navdihovale.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naredite kakšen pomemben premik glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Tokrat se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite bolj prilagodljivi, saj niso vsi pripravljeni na vaše notranje napetosti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali ter povzročali slabo voljo na obeh straneh. Malce morate popustiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte se najprej soočiti z zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem, saj se vam bodo ves čas v mislih prepletale negativne situacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energija lune v znamenju škorpijona bo zahtevna, spodbuja vas, da se soočate z lastno negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje se boste znašli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čaka vas učinkovit dan, ko boste nekoliko močneje čutili tok lune v znamenju škorpijona. Vedeli boste kam je potrebno iti in kaj je potrebno čim prej narediti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2021