Dnevni horoskop za četrtek 16. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 16. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 16. junija 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 16. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z energijo konjunkcije med Luno in Plutonom se bo izkazalo, kaj si kdo misli. Nekako se boste morali zaposliti, saj bo prisoten notranji nemir.

Horoskop nasvet za današnji dan: Doma in v službi boste urejali, spreminjali in organizirali, vse samo da bi začutili, da vas obdajata red in čistoča.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 23:44 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

Skozi dan, ko je Luna še v znamenju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi.

Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes praznuje Boštjan Bračič: Astro profil

Merkurjem v 9. Hiši ga vodi želja po znanju in modrosti ter neizmerna potreba po širitvi meja. Za svojo funkcioniranje ne potrebuje podpore. Z veseljem pomaga dobrodelno. Je dinamičen, toda včasih tudi nepotrpežljiv. Komaj čaka, da začne delati na projektu, in je na začetku poln navdušenja in vizije. Vendar se hitro prenagli, ne da bi običajno prej dobro razmislil o stvari, tudi natančnost ni ravno njegova vrlina.

Mars ima v 11. Hiši device, zato se trudi doseči dobre rezultate pri skupinskih prizadevanjih. Pogosto gre za prizadevanja, ki zadevajo družbo in ne le za ozka zanimanja posameznikov. Išče družbo drugih ljudi, predvsem družbo prijateljev in znancev. Ima izjemno intuicijo, na katero se običajno lahko zanese in sprejme odločitve le z njeno pomočjo. Ima veliko energije, zato zastavljene cilje v največji možni meri doseže. Njegov Jupiter se nahaja v 9. Hiši raka, zato je zelo bistra oseba, ki nenehno sega proti novim mejam in novim spoznanjem. Pogosto se osredotoča na razmišljanje o filozofiji in verskih vprašanjih. Odprt je za vse nove zamisli, tuje dežele, tuje navade, tuje predmete in tuje ljudi.

Sedanji trenutek je napolnjen z radostjo in veseljem. Če ste pozorni, ju lahko vidite.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Tone Lapajne, slovenski slikar, kipar
  • Nace Junkar, slovenski pevec
  • Zoran Predin, slovenski glasbenik, pevec
  • Erik Brecelj, slovenski kirurg
  • Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper

Na današnji dan se na Brdu pri Kranju se srečata ameriški predsednik George Walker Bush in ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin. Leonid Iljič Brežnjev postane predsednik prezidija Vrhovnega sovjeta Sovjetske zveze. Ustanovljeno podjetje Ford Motor Company. Josip Tičar, Josip Demšar in Josip Stojc so v Kranjski Gori ustanovili prvo gorsko reševalno službo v Sloveniji. Rodil se je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj in Vladimir Aleksandrovič Albicki, ruski astronom. Rodil se je tudi češki atlet Jan Železny. Umrl je Helmut Kohl, nemški politik, kancler in Ivo Štandeker, slovenski novinar, fotograf.

Resničnost je napačna. Sanje so resnične.

Tupac Amaru Shakur
Kako se boste danes odzivali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov iskali resnico.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj uspešna?

Najbolj uspešni boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: PRAVI POMEN ISKRENE LJUBEZNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tekom dne boste naleteli na težavo, ki jo boste želeli takoj in na vsak način odpraviti. Vendar vse skupaj ne bo tako lahko, zato ne pretiravajte in nikar ne rinite z glavo skozi zid.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoznali boste prednost, ki vam bo odprla vrata na poslovnem področju. Če želite odpreti srce ljubljene osebe, ji ne govorite neprestano le o svojih težavah, raje prisluhnite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Iskali boste varne možnosti in takšne spremembe, ki bodo dopuščale dodatne korake v tisti smeri, o kateri že dlje časa razmišljate. Prenehajte se za vsako stvar smiliti sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brez težav se boste prilagajali spremembam v zadnjem trenutku ali pa jih boste morda celo sami predlagali. Prodirali boste pogumno ter zelo samozavestno, kar nekomu ne bo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S pomočjo pikre pripombe sodelavca se boste spomnili, česa v resnici še niste končali. Nikar ne bodite napeti in neučakani, še bo dovolj časa, da nekaj pomembnega spremenite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ponudili boste pomoč, vendar v resnici ne boste imeli želje porabiti vsega prostega časa za to. Tudi če vas bodo zasipali z odvečnimi nalogami, boste ostali optimistični.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljajte o naložbi, ki se vam že dlje časa nasmiha. Prinesla vam bo uspeh in zadovoljstvo, ki ga pričakujete že nekaj časa. Pomembno je, da čim bolj zaupate vase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni vas lahko reši šesti čut, zato storite nekaj spontanega in izvirnega. Glede praktičnih opravkov na umirjen način dokažite tistim, ki vam niso verjeli, da ste vredni zaupanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Precej bolj zagnani boste od osebe, s katero bi morali sodelovati, zato se boste morda znašli v energijah zavisti. Pravila vas bodo danes dolgočasila, vendar jih nikar ne prekršite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste spoznali, da ima vse svoje prednosti in slabosti. Začnite ločevati med tistimi ki so iskreni in tistimi, ki se le hinavsko prilizujejo. Več časa preživite v družinskem krogu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj boste zaradi potrebe po tveganju, ki vas spremlja že dlje časa naredili na lastno pest, vendar se boste na koncu pohvalili z dobrimi rezultati. Vse skupaj bo zapleteno, toda vredno truda.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V kočljivi situaciji vas bo rešila sposobnost, da se znate nasmejati na svoj račun. Nekdo, ki bi sicer lahko pometal pred svojim pragom, vam ne bo prizanašal z besedami.

Vas zanima: POIŠČITE SVOJ KLJUČ DO SREČE