Dnevni horoskop za četrtek 14. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 14. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 14. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop.  Bistvenega pomena zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Plutonom bo na poti do višjih vizij popolna zbranost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne bodite tako obremenjeni z zadevami na katere nimate vpliva.  Nekaj časa si vzemite čisto zase.

horoskop
Luna v znamenju Vodnarja

Danes ob 10:13 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Vsakdo je videti lep, če odvržemo svoje predsodke in pričakovanja o tem, kakšni naj bi bili ljudje videti.

Anthony de Mello

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Mira Mihelič, slovenska pisateljica
  • Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser
  • Jerry Rubin, ameriški socialni aktivist
  • Maulana Karenga, ameriški pisatelj, aktivist
  • Viktorija, švedska prestolonaslednica

Na današnji dan vesoljska sonda New Horizons doseže planet Pluton. Mariner 4 preleti Mars in posname prve bližnje slike drugega planeta. ZDA splovijo križarko Long Beach, prvo ladjo na jedrski pogon. Ustanovljena je bila druga internacionala. Alfred Nobel v Redhillu predstavi uporabo dinamita. V Franciji praznujejo državni praznik, s katerim obeležujejo obletnico padca Bastilije. Rodil se je Gustav Klimt, avstrijski slikar in Bernard Bosanquet, britanski filozof. Rodilse je tudi vratar slovenske nogometne reprezentance Samir Handanovič. Umrl je Janez Trdina, slovenski pisatelj in Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Umrl je tudi Anton Tomaž Linhart, slovenski pesnik.

Kaj vas bo danes najbolj navduševalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navduševale napredne rešitve.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj sproščena?

Najbolj sproščeni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO KAŽIPOT ZA LEPŠE POLETNE DNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko bo luna še v kozorogu pričakujte neverjetno ne bo dovolj časa za vse, kar ste predvidevali. Pozanimate se lahko okoli določenih nakupov ali večjih poslov, ki prebujajo zanimanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju kariere bo kljub prehodu lune v vodnarja nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem pokvarili nekaj trenutkov. Finančne zadeve se počasi rešujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Žal se ponavljajo stvari, za katere ste prepričani, da ste jih že zdavnaj pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete storiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se nekdo počasi odloči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pohvale ki je boste deležni boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno začelo izboljševati. Delite svoje veselje s tistimi, ki vas spoštujejo, saj so ponosni na vaše dosežke.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste kljub prehodu lune v znamenje vodnarja utrujeni, zato si boste želeli počitka in predvsem miru. Že nekaj časa ste naveličani monotonosti v določenem odnosu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker si boste želeli več izzivov, boste začeli brskati sem ter tja ter iskati najboljšo možnost zase. Pazite, saj vas za vogalom čaka presenečenje, ki vam bo vse skupaj popestrilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poudarjeni bosta potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Prepustite se športu in igri ter se povežite s prijetno energijo. Tudi za pomembne zadeve boste našli dovolj časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S svojim pozitivnim odnosom, ki ga prebuja luna v vodnarju boste odlično vplivali na ljudi okrog sebe, ter jih motivirali. Pričakujte nepričakovano in pravi čas zagrabite priložnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razveselili se boste manjših podvigov, ki se bodo dotikali tudi osebnega področja. Komplimenti prijetne osebe vas bodo v notranjosti zelo razveselili, saj boste pripravljeni tudi na nadaljevanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vezani kozorogi boste v nevarnosti, da se zapletete v kakšen zoprn konflikt. Poskusite se zadržati ob pravem času, saj bi se vsako pretirano argumentiranje lahko razvilo v zelo negativni smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite pozornost. Zanimiva lekcija, ki prihaja spontano bo prebudila samozavest in pogumne odločitve, ki vas lahko vodijo do dobrih rezultatov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na vidiku ni nobene zadeve, ki bi vas prepričala v to da vztrajate v zadevi, ki vas že nekaj časa po tihem obremenjuje. Naveličani ste rutine, ki se pojavlja v določenem odnosu.

Vas zanima: TRMA ALI KLJUBOVANJE JE SLABA OBRAMBA