Ženske ki so najmanj obremenjene s šolskim obveznostmi, so rojene v znamenju…

Ko govorimo o mamicah, dobro vemo, da nobena mama ni podobna drugi. Materinstvo je, poenostavljeno povedano, izjemno potovanje, ki spreminja življenje ter ga obogati. Vsaka mama ima svoj edinstven slog, ko govorimo o obdobju šolanja otroka. Nekatere šola močno obremenjuje, saj so ves čas pod stresom. Druge pa z lahkoto krmarijo skozi izobraževanje svojih otrok. Preverite, če ste med njimi?

OVNICA

Mama rojena v znamenju ovna je najbolj energična mama, pravo utelešenje neodvisnosti in neustrašnosti. Ne glede na to, s kakšnimi izzivi se soočajo njeni otroci, ona jim vedno stoji ob strani. Vendar jih, ko potrebujejo lekcijo, ne opravičuje. Ovnica zna zagotoviti, da so njeni otroci dovolj močni in stabilni, da se s šolskimi obveznostmi spopadajo sami.

Skoraj vedno je polna energije in verjame, da če se njeni otroci ukvarjajo s številnimi izven šolskimi dejavnostmi, da s tem bogatijo svoje življenje.

Želi si, da bi njeni otroci preizkušali v življenju nove stvari. Odkrito rečeno, ovnica verjame, da je zdrav odnos tisti, s katerim gredo šolske obveznosti lažje od rok.

Šola se je začela…ženske ki so najmanj obremenjene s šolskim obveznostmi, so rojene v znamenju…

STRELKA

Ker je strelka vedno sproščena, je tudi v povezavi s šolskimi obveznostmi svojih otrok zelo optimistično naravnana. Prijetna, sočutna in spontana narava ji zagotavlja, da se njeni otroci izkažejo v najboljši smeri. Čeprav ne uvaja stroge discipline.

Deluje kot veter pod krili svojih otrok in jim pomaga pri tem, da si zastavijo čim višje cilje, ter jih tudi dosežejo.

Konec koncev verjame v moč svojih otrok. Zna jih usmeriti na poseben, razigran način. Zna si ustvariti zaupanje, zato z njimi skozi šolsko leto nima velikih težav.

Preberite tudi MAMIN NASVET ZA MOJE ASTRO ZNAMENJE

TEHTNICA

Mama, rojena v znamenju tehtnice že od majhnega pokaže otrokom, da je potrebno biti discipliniran.  Otroke usmerja, da znajo živeti svoje življenje v pravi smeri, ter da v šolskih klopeh delujejo zbrano in da delajo sproti.

Zaradi svoje prijazne in zgovorne narave je otrokom prava zaupnica.

Ne pa stroga figura matere, zato ji v primeru slabe ocene vedno po pravici povedo kaj se je zgodilo. Ona ne verjame da do boljših ocen vodi graja. Raje uporablja odkrit in prijazen pristop, medtem ko jim skozi šolsko leto podarja življenjske lekcije.

Šola se je začela…ženske ki so najmanj obremenjene s šolskim obveznostmi, so rojene v znamenju…

RAKICA

Ker je mama rojena v znamenju raka ena izmed najbolj čustvenih, želi, da bi njeni otroci vedeli, da jih ščiti, ne glede na vse. Vzgaja in globoko varuje svoje otroke in je pripravljena storiti vse, da se njeni otroci tudi v šolskih klopeh in ob številnih obveznostih počutijo varne.

Rakica je poosebljena toplina in s svojimi ustvarjalnimi gestami omogoča, da se njeni otroci počutijo zaželene ter spoštovane.

Vse to jim seveda pomaga, da se lažje soočajo z obveznostmi. Čeprav je zelo občutljiva, bo rakica naredila vse, da bo njen otrok v šoli čim bolj samostojen, zato skozi leto ne zaznava večjih obremenitev, povezanih s šolo.

Šola se je začela…ženske ki so najmanj obremenjene s šolskim obveznostmi, so rojene v znamenju…

VODNARKA

Mama rojena v znamenju vodnarja, je znana po svojih vrhunskih sposobnostih, sprejemanju drugačnosti in usmerjanju otrok k najvišjim ciljem. Vodnarka vedno poskrbi, da njeni otroci v šoli delujejo uravnoteženo, tudi če jih po šoli čaka mnogo izven šolskih dejavnosti.

Vodnarka najbolj ceni disciplino in želi otrokom s tem zagotoviti manj stresa.

Pomaga jim pri doseganju tudi najbolj nedosegljivih ciljev. Zelo rada razvaja svoje otroke, hkrati pa jih tudi nežno spodbuja, da uresničijo svoj resnični potencial. Vodnarkina vzgoja je pravilno usmerjena, zato skozi leto ne trpi, ko se zgodi otrokom v šoli kakšen spodrsljaj.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI