Tedenski Lunin horoskop za obdobje 12.4.-18.4.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. aprila
Kako bo v tem tednu na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. aprila

V ponedeljek bo pester dan, ki se bo pričel z Mlajem v znamenju ovna. To je energija, ki vas neobremenjeno sili naprej k boljšim rešitvam in temu, da se soočate. Znali se boste braniti, odgovarjati in poskrbeti za vse kar je potrebno. Če ste se res potrudili, boste v teh dneh, na več področjih lahko zadeve zaprli, oziroma dokončali.

Ob 19.44 uri preide luna v znamenje bika, zato bo večer zagotovo zadišal po odlični večerji v družinskem krogu.

blank

V torek in sredo, ko bo luna v biku, vam bo pomembno da ste obdani z ljubečimi energijami. Nikamor se vam ne bo mudilo, vsega se boste lotili počasi in premišljeno. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebej z živalmi, ki vam bodo v tem obdobju še bolj pomembne kot običajno. V odnosih boste na partnerju ali prijatelju hitro našli moteče faktorje ali napake, vendar se poskusite malce zadržati. Malo bolj pozorni boste morali biti na določene finančne premike, ki niso najbolj stabilni. Podrobnejša bilanca stanja vašega tekočega računa bo pokazala, da morate nekoliko popaziti na odhodke.

V četrtek ob 8.35 uri preide luna v znamenje dvojčkov.

Prišli boste do zanimivih zaključkov, še posebej tisti, ki se že nekaj časa vrtite v začaranem krogu zmedenosti. Vse kar se bo dogajalo, bo sicer imelo dvomljiv priokus, zato se v resne pogovore nikar ne zapletajte, saj bi lahko povedali nekaj, kar bi nasprotna stran narobe razumela. Dišalo vam bo tudi opravljanje in prazno klepetanje na spletu. Če bo kdo preveč kompliciral, lahko zelo bliskovito odreagirate in odhitite vstran, brez slabega občutka.

V soboto ob 21.25 uri prehaja luna v znamenje raka, zato bo nedelja namenjena počitku in tkanju čim bolj globokih ljubezenskih vibracij. Vse kar je hitro in nemirno vas tokrat ne bo privlačilo, najboljše se boste počutili zaviti v tančico nežne in hkrati tudi občutljive energije. Pazite tudi na zdravstveno področje, saj boste nekoliko bolj izpostavljeni raznim negativnim vplivom. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj vam energije lahko primanjkuje.

Pripravljeno za Sensa.si