SVETLANA IMA DOVOLJ AVANTUR, ŽELI SI UMIRJENEGA ŽIVLJENJA

Bralka Svetlana je obupana, saj se v tempu avantur in zabav ne počuti več srečnoBralka Svetlana je obupana, saj se v tempu avantur in zabav ne počuti več srečno
Potrebujete nasvet?

Bralka Svetlana je obupana, saj se v tempu avantur in zabav ne počuti več srečno

Predviden čas branja: 3 minutes

Moje življenje je vrtiljak, ki mi je bil vedno všeč, sedaj, ko sem dopolnila 38 let, pa me je začel moj tempo obremenjevati, vendar se ne znam iztrgati iz njega. Že od mladih let sem ljubiteljica zabav, dogajanja, strasti in enostavno obožujem tisto vznemirjenje, ki se pojavi na začetku razmerja, zato mi resne veze nikoli niso bile pisane na kožo, saj je tako težko biti samo z enim moškim vedno, vsaki dan, ko pa življenje ponuja toliko priložnosti.

Zadnja prijateljica, ki je bila še samska in je predstavljala mojo oporo na vseh žurih ter poslušala o mojih neverjetnih seksualnih podvigih, je začela resno razmerje in celo zanosila.

Bralka Svetlana je obupana, saj se v tempu avantur in zabav ne počuti več srečno

Torej sem ostala sama, z mnogimi sporočili in klici brezzveznih tipov, ki iščejo le zabavo. In prišel je da, ko sem se zlomila, začela sem jokati in ugotovila, da moje življenje sploh ni tako idealno, kakor sem mislila in da si morda tudi jaz želim tradicionalno, urejeno življenje. Izgubljena sem, svetujte mi prosim?
Svetlana

Nasvet bralki

Spoštovana Svetlana, res je, da si življenje krojimo sami in vi ste si ga v preteklosti krojili v smeri zabave in adrenalinskih dogodivščin, kar vam je roko na srce takrat tudi ustrezalo. Torej ne vidim razloga, zakaj bi si preteklost sploh očitali, saj je vendarle ne morete spremeniti, lahko pa spremenite prihodnost in začnete že sedaj, v tem trenutku. Zazrite se v vse, kar se vam je zgodilo, potegnite iz tega najboljše, nato se počasi poslovite od starega načina življenja in začnite načrtovati novega, takšnega, kot si ga želite.

Bralka Svetlana je obupana, saj se v tempu avantur in zabav ne počuti več srečno

Res je, da vas čaka veliko dela na sebi, veliko odrekanja skušnjavam, ki so bile včasih enostavno vaša navada, ki se ji ne bi za nič na svetu odpovedali.

Torej, potrebovali boste več samokontrole in odločnosti, da prebrodite začetno spremembo. Glede na dejstvo, da ste v sebi začutili željo po umirjenem življenju, naj bo to vaše vodilo, da si ga tudi ustvarite. Izbrišite številke in kontakte raznih praznih moških, s katerimi le izgubljate energijo ter svoj dragoceni čas.

Dovolite si, da vam pristopi tudi kdo, ki ima resne namene in bi lahko v prihodnosti morda predstavljal tudi vašega partnerja, ob katerem ne boste več čutili potrebe, da se morate zapletati z drugimi. Predvsem pa zaupajte sebi in sledite svojim željam, tudi če se vam v tem trenutku zdijo nemogoče.

Pripravljeno za Govori.se