SATURN V VODNARJU STOPA V FAZO RETROGRADNOSTI

Saturn v vodnarju se začne gibati v retrogradni smeri. Kako bo vplival na nas?
Saturn v vodnarju se začne gibati v retrogradni smeri. Kako bo vplival na nas?

Saturn v vodnarju se začne gibati v retrogradni smeri. Kako bo vplival na nas?

Saturn bo začel svojo retrogradnost v znamenju vodnarja 23. maja, kjer se bo nahajal do 10. oktobra. Njegovo retrogradno obdobje je čas za upočasnitev in uravnoteženje življenja, ter za povezovanje z notranjim svetom. Čas je, da naredite vse, kar vam lahko pomaga do globljega vpogleda vase. Strogi Saturn je zloglasen, ker ohranja druge planete in zodiakalna znamenja pod nadzorom, in nas na ta način pomaga spomniti na omejitve.

Kot “planet karme” nam Saturn pove, kaj smemo in česa ne smemo, in kaj družba od nas pričakuje.

Saturn v vodnarju se začne gibati v retrogradni smeri. Kako bo vplival na nas?

Retrogradno gibanje Saturna vam daje priložnost, da si ogledate svoja osebna pravila, kakšni notranji in čustveni dejavniki vas motivirajo, vključno s strahom. Vpliv nakazuje, da zunanje meje, v katerih živite, zavirajo vaš bogat notranji svet. Dovolj si boste zaupali, da boste lahko postavili pod vprašaj te meje, ter uporabili te lekcije, da ugotovimo, kako delovati v prihodnje. Samozavedanje, ki s tem vplivom prihaja je lahko zelo zdravilno.

Ne samo, da boste zaznavali stvari, ki ste jih pogrešali, ampak jih boste lahko obravnavali iz bolj nagonskega in intuitivnega vidika, kar še dodatno prispeva k lažjemu razumevanju sebe in določenih situacij.

Z retrogradnim Saturnom v vodnarju, lahko pričakujemo velike kolektivne premike na svetovni ravni. To lahko vključuje preboje v znanosti, ponovne ocene logistike sistema, ponovnega obravnavanja pristopa k globalnemu zdravju in sprememb v tehnologiji, ki nam pomagajo, da opravljamo svoje delo.

Na osebni ravni boste to obdobje zaznavali kot začetno in končno točko za pomembne spremembe. Ko se boste bolj zavedali moči časa in posledic, boste pripravljeni na novo pot. Paziti bi morali na prilagoditve, ponovne naloge in ponovne ocene, ki se lahko pojavijo v odnosih. Retrogradni Saturn lahko predstavlja nekatere ovire, vendar navsezadnje želi, da rastemo in se učimo.

Saturn v vodnarju se začne gibati v retrogradni smeri. Kako bo vplival na nas?

Preteklost, sedanjost in prihodnost se lahko združijo v eno.

Če ste bili v preteklosti neučinkoviti, bo to sedaj vaša pomembna lekcija. Če ste bili v preteklosti zelo uspešni, boste nagrajeni. S Saturnom v retrogradnem gibanju se bo karma nanašala na to, kako odgovorni ste bili v preteklosti. V negativnem smislu je lahko to čas omejitve, tesnobe in strahu.

Ukvarjali se boste z vprašanji, ki vključujejo dolžnosti in odgovornosti, saj se nanašajo na vsa področja vašega življenja. Lekcije, ki se jih lahko naučite, so težke, vendar dragocene. Do trenutka, ko se Saturn začne gibati v direktni smeri, bi se morali sprijazniti z ustreznimi težavami in biti pripravljeni na bolj bogato in sproščeno življenje. Osredotočenost in motivacija vodita do produktivnosti, dosežkov in prepoznavnosti.

Na katera astrološka znamenja bo imel retrogradni Saturn največji vpliv?

Največji vpliv bo imel retrogradni Saturn na rojene v znamenje vodnarja in leva.