Katera ženska zodiaka je najbolj zaupljiva prijateljica in katera najmanj?

Ženske smo znane po tem, da rade govorimo, s tem pa nekatere izmed nas tudi večkrat izdajo kakšno skrivnost. Oziroma si preprosto ne morajo pomagati, da ne bi sočne zgodbe določene osebe delile naprej. Izmed vseh 12 pripadnic zodiaka je najbolj zaupljiva prijateljica ribica. Najmanj zaupljiva pa je dvojčica.

ZAUPLJIVA RIBICA

Če je vaša prijateljica rojena v znamenju rib, ste lahko prepričane, da vaših intimnih in skritih skrivnosti ne bo razlagala naokrog. V bistvu jih ne bo razlagala nikomer. Ker ima sama rada svoj svet intimen, nedotaknjen, se tega pravila drži tudi v odnosu z drugimi. Zna vas poslušati in sočustvovati z vami. Dovoli vam, da jo pokličete kadarkoli želite. Kljub temu vas ne ogovarja, da jo izkoriščate.

Katera ženska zodiaka je najbolj zaupljiva prijateljica in katera najmanj?

Skratka, skrivnosti so pri njej resnično na varnem in tudi če z njo zaradi kakršnih koli razlogov prekinete.

Se ne rabite bati, da bi se vam maščevala ali vas blatila. Saj se bo ona posvetila le sebi in še dolgo iskala razloge, zakaj ji ne zaupate več. V življenju je za ribico zelo pomembna pravica in se bo zanjo, če bo potrebno, tudi borila, kar pomeni, da je to ženska, ki se bo znala postaviti za svojo prijateljico, tudi takrat, ko jo bo obrekoval kdo drug.

Ribice se zelo težko popolnoma prepustijo, zato so v prijateljskih odnosih in na področju ohranjanja skrivnosti drugih še bolj previdne.

Ribica se zelo dobro zaveda tudi dejstva, da resnica vedno pride na dan, če ne danes, pa jutri, če ne čez eno leto, pa čez deset let. Zato zgodbi, ki ste ji jo zaupali, nikoli ne bo ničesar dodajala ali je spreminjala. To je prijateljica, ki ji lahko brez skrbi zaupate najbolj skrite in intimne dvome ter želje, ter po tem mirno zaspite, saj so vaše skrivnosti zagotovo na varnem.

KLEPETAVA DVOJČICA

Prijateljica dvojčica je sicer zelo zabavna, nikoli zdolgočasena. Vendar nikakor pravi naslov, če želite z nekom deliti svoje globoke skrivnosti. Ona zna radovedno spraševati in s svojim navihanim pristopom od vas iztržiti tudi kakšne pikantne podrobnosti, ki jih je sposobna že čez nekaj ur deliti drugje. Teme, primerne zanjo so splošne, oziroma tiste, ki vam, tudi če jih širi ne morejo škoditi.

Katera ženska zodiaka je najbolj zaupljiva prijateljica in katera najmanj?

Ona je nepremišljena, zaletava in svoje mnenje hitro prilaga vetru.

Hitro spreminja razpoloženje, pogosto pa se za doseganje cilja lahko tudi zlaže, oziroma prikroji tudi vašo resnico. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje. Zato pušča pomembne debate odprte, še raje jih namesto vas zaključi kar sama. Nobena druga prijateljica vas ne bo tako navduševala z raznolikostjo ter šarmantnostjo, kar je vsekakor njen velik plus. Nikar pa ji ne zaupajte globokih skrivnosti, saj bi se lahko z njenim opravljanjem hitro znašle v kakšni večji zagati.

Dvojčice imajo problem z lastno identiteto, saj se težko odločijo kdo in kaj v resnici so, kar pa prijateljicam povzroča dvome in nesigurnost. Skratka, zanjo je značilno, da si vas lahko, če ji nekaj skrivnostnega zaupate, pošteno privošči s svojim, po njenem mnenju neškodljivim sarkazmom.

Če jo boste po tem, ko vas je izdala srečali, se je sposobna narediti prijazno, ter se z vami brezglavo pogovarjati o nepomembnih zadevah. Brez da bi se v tem trenutku zavedala, da vas je v preteklosti prizadela. Ko potrebujejo dogajanje, so sposobne povedati tudi kaj intimnega, nekaj kar vam nikoli ne bi prišlo na misel.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi PRIJATELJICA JE PREKINILA STIKE: ASTRO SOS