KAJ VAS NA SPLETU GLEDE NA ZNAMENJE NAJBOLJ ZANIMA?

Katere spletne vsebine vas glede na astro znamenje najbolj pritegnejo?
Radi brskate po spletu?

Katere spletne vsebine vas glede na astro znamenje najbolj pritegnejo?

Kakšno je spletno dnevno zanimanje vašega astrološkega znamenja? Radi prebirate novice, ste radi na tekočem, vas bolj privlačita moda in lepota ali ste najraje prisotni v spletnih klepetalnicah?

STRELEC IN KOZOROG

Kozorogi, ki ste zelo poslovno naravnani imate na spletu povečano zanimanje za novice. Zanima vas, kaj je trenutno pomembno za dobro poslovanje, kako najlažje prihraniti, radovedni ste tudi, kaj se dogaja v državi in svetu nasploh. Z novicami, ki jih prebirate si znate na področju kariere lažje ustvariti svojo sliko, ki vam omogoča napredek. Strelci ste zelo radi na tekočem z vsem. Ko novice preberete, jih radi po svoje s prisrčnim filozofiranjem tudi komentirate.

DEVICA IN RAK

Devica je tista, ki jo zdravje zelo zanima. Rada prebira informacije o zdravstvenih nasvetih ter o potekih različnih bolezni. Vedno želi biti je pripravljena in njeno preventivno prebiranje strokovne literature jo kasneje velikokrat lahko reši, saj je seznanjena z vsemi dejstvi. Rak je rad vitalen in ker je prekomerna teža povezana z njegovo prvotno naravo rad brska po prehranskih nasvetih ter raznih shujševalnih dietah. Paziti mora le, da pri vsej poplavi nasvetov izbere tiste, ki so strokovni.

Katere spletne vsebine vas glede na astro znamenje najbolj pritegnejo?

TEHTNICA IN BIK

Tehtnica in bik sta znamenji, ki jima vlada planet lepote Venera, zato je njuno zanimanje na tem področju močno povečano. Tehtnica rada išče modne nasvete in kombinacije, saj je zanjo zelo pomembno da je v trendu, ter da je urejena po zadnji modi. Bik bolj kot ostali skrbi za svoje telo, ga neguje in išče nasvete, kako uporabiti razne sestavine v smeri, da bo njegova lepota še bolj izžarevala. Tehtnica in bik požirata modne in lepotne vsebine in se od njih težko odtrgata.

Katere spletne vsebine vas glede na astro znamenje najbolj pritegnejo?

VODNAR IN OVEN

Vodnarja najbolj zanimajo tehnične zadeve, predvsem pa napredek na tem področju in inovacije, ki bi mu lahko olajšale delovanje. Ko se pojavi na tržišču nov mobilnik je vodnar prvi, ki je s tem seznanjen in seveda že razmišlja o nakupu. Oven živi hitro in pogumno, zato rad sledi zadnjim trendom na področju informacijske tehnologije. Zanima ga predvsem, če je na trgu kakšna nova aplikacija, ki bi mu omogočila še hitrejši tempo.

RIBI IN ŠKORPIJON

Ribice in škorpijoni obožujejo vse kar je mistično in okultno. Vse kar razkriva notranje bistvo in vodi do globljih odgovorov. Ribice so sposobne cele noči prebirati na spletu kako osebno zrasti. Nasvete sprejemajo in nato o njih razmišljajo. Tematike povezane z globino so njihova hrana za dušo. Škorpijoni so tesno povezani z astrologijo, zato je prebiranje horoskopov njihovo nujno opravilo. Radi raziskujejo sebe, kar jim veja astrologija omogoča.

Katere spletne vsebine vas glede na astro znamenje najbolj pritegnejo?

DVOJČKA IN LEV

Dvojčki in levi hrepenijo predvsem po zabavi in druženju. Vsak svoj prosti čas ali trenutek izkoristijo, da preverijo kaj se je medtem zgodilo na vseh njihovih omrežjih. Dvojčki si znajo za dolge in žgečkljive klepete vzeti čas, tudi če zaradi tega trpijo njihove pomembne obveznosti. Levi močno hrepenijo po pozornosti, želijo izstopati, zato se najraje na spletu zadržujejo tam, kjer se lahko pokažejo v najlepši luči.

Katera astrološka znamenja preživite največ časa na spletu?

Največ časa brskajo in preživijo na spletu rojeni v znamenju dvojčka in vodnarja.

Pripravljeno za Sensa.si