Pasji horoskop za leto 2019

Pasji horoskop – Vas zanima, kako se bodo v letu 2019 obnašali vaši pasji prijatelji in kako bodo na njih vplivali planetarni premiki. Preverite pasji horoskop za vašega štirinožnega prijatelja.

 

Oven pes
Oven pes

OVEN

Pasji horoskop napoveduje, da bo v letošnjem letu vašim psom ovnom najpomembnejše, da jih ostale hišne živali pustijo pri miru in se jim prilagodijo. Malce bolj bodo nemirni in na trenutke celo agresivni. Boljše počutje prihaja v poletnih dneh, saj se bodo čutili, da so glavni, ter da obvladajo vse. Da je pomemben, bo pokazal tudi med pasjimi prijatelji. Na trenutke bodo preveč zagledani vase, kar prinaša samo nepotrebne bolečine in jih sili v izoliranost, ki jim sicer ni všeč.

 

Bik pes
Bik pes

BIK

Psiček ali psička, rojena v biku bosta v letošnjem letu več kot uživala. Sprehodi bodo njuno najljubše opravilo. Najraje se bosta zadrževala zunaj in se zabavala z vami ali sosedovim psom. Hrana jima ne bo najbolj odgovarjala, ne bosta pa se ubranila dobrega priboljška. Kondicije jima bo v jesenskem obdobju primanjkovalo, zato ju ne silite z dolgimi napornimi sprehodi, saj lahko dobita občutek, da ju kaznujete. Posvetite se jima še posebej ob prostih dneh.

 

Pes dvojček
Dvojček pes

DVOJČKA

Pasji horoskop napoveduje, če se boste v letošnjem letu preveč vtikali v svojega štirinožnega dvojčka, vam ne bo ravno najbolj hvaležen. Pustite ga, da uživa v svoji svobodi in miru, ter mu poskusite bolj zaupati. Hrepenel bo po družbi, zato se ne čudite, če ga boste kakšen dan našli na sosedovem dvorišču. Zaljubljenost bo zanj na prvem mestu v jesenskih mesecih, saj se bo ves čas ukvarjal z nasprotnim spolom in lovil priložnosti. Najbolj mu boste ustregli s kakšnim priboljškom.

 

Rak pes
Rak pes

RAK

Vaši pasji prijatelji, rojeni v znamenju raka vas bodo v letu 2019 potrebovali na vsakem koraku. Z veseljem bo šel v toplih dneh z vami v mesto, tudi če to pomeni, da bo moral biti priklenjen na vrvico. Privoščite mu kakšen zanimiv in drugačen priboljšek, ki se ga bo razveselil. Vaš psiček se bo v jeseni pokazal v čisto drugi podobi. Deloval bo precej hladnokrvno, želel bo biti neodvisen in celo ponižen. Zato ga boste večkrat zalotili, da priskoči na pomoč, ko se kdo znajde v težavah.

 

Lev pes
Lev pes

LEV

Pasji horoskop napoveduje da, psički in psičke, rojeni v znamenju leva bodo v letošnjem letu ves čas želeli pozornost. Tudi če vam bo to šlo nekoliko na živce, se jim poskusite posvetiti bolj kot običajno, kmalu vam bodo izkazali svojo hvaležnost. Ob vikendi bodo utrujeni od igre zaspali, najraje v vaši postelji, ki bo tokrat večkrat njihovo zavetje. V jesenskem obdobju se bodo hoteli izpostaviti in večkrat pokazali zobe, čeprav jih nihče ne bo resno jemal. Prisotne bo tudi nekaj užaljenosti.

 

Devica pes
Devica pes

DEVICA

S svojim psom, rojenim v zemeljskem znamenju boste v letu 2019 zelo dobro sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo igriv. Zamikala ga bo družba in težko ga boste odvrnili od simpatičnih psov v okolici. Pri hrani bo opaziti nekaj izbirčnosti in občasno izsiljevanje za mizo. V jesenskem obdobju bo vaš pes siguren vase ter v svoja prepričanja. Pustite mu, da sanjari in več počiva. Mrzla jutra bodo njegov največji sovražnik, zato lahko mirne vesti spite nekoliko dlje.

Pasji horoskop

Tjaramdadam, zlat je ta dan,
steci z mano vanj!
Zmeraj z mano, zmeraj moj boš,
tjaradadadam.
Ko dobiš kar želiš si,
nisi nič več sam.

Tjarampadadi, nobenih skrbi,
srečo imaš na vrvici.
Prijatelji in ti, tjarampadadi,
sreča na vrvici.

Tjaramdadam, vsak naš načrt
iz vetra je stkan.
V sivi beton svet je vkovan,
tjaradadadam.
Stecimo kam, stecimo stran,
stecimo v svet sanj.

Za vse, prav za vse je prostor nekje,
kjer trate še zelene.
Tjarampadadi, ta sreča in mi,
sreča brez vrvice.

Avtor besedila: Svetlana Makarovič

Tehtnica pes
Tehtnica pes

TEHTNICA

Pasji horoskop napoveduje, da bo v letu 2019 vaš psiček radovedno eksperimentiral na vsakem koraku, zato ga boste morali nekoliko bolj nadzirati. Zanimalo ga bo ravno tisto, kar je prepovedano in nedosegljivo. Če ga boste v poletnih dneh vzeli s sabo v hribe, bo neskončno užival v igri in teku ter vam krajšal vas čas s svojim igrivim značajem in simpatičnostjo. V decembru prihaja več razdražljivosti, še posebej če ne boste ustregli njegovim željam, bo nezadovoljno lajal in ne bo upošteval pravil.

 

Škorpijon pes
Škorpijon pes

ŠKORPIJON

Škorpijonom bo v letu 2019 najbolj pomembna igra. Bučna družba jim ne bo najbolj ustrezala, zato se ne čudite, če se bo, ko boste imeli obiske umaknil v svoj kot. Z veseljem se bo pritihotapil tudi v vašo toplo posteljo in čakal, da ga pobožate. Jutranji sprehodi jim v hladnem obdobju ne bodo všeč. Najboljše se bodo počutili v družbi mlajših, saj jim bodo posvečali vso svojo pozornost. Komaj ga boste zadovoljili z dolgim sprehodom, že bo želel ponovnega.

 

Strelec pes
Strelec pes

STRELEC

Pasji horoskop napoveduje, da bo vaš strelec v letu 2019 zelo razigran in pripravljen na neumnosti, ki jih lahko ušpiči skupaj s sosedovim psom. Večkrat vas bo razjezil, vendar se vam bo znal tudi prikupiti na svoj poseben način, zato mu ne boste zamerili. Njegova ljubosumnost vas lahko v jesenskih dneh spravi v obup, noben tuj pes vam ne bo smel priti preblizu, saj vas bo vaš kuža ves čas ščitil. Tako mimogrede bo preprečil, da bi kdo drug prejemal vaše nežnosti.

 

Kozorog pes
Kozorog pes

KOZOROG

Presenečeni boste nad svojo psičko kozoroginjo, saj bo v letu 2019 oboževala pasji salon in v njem resnično uživala. Zelo rada bo imela, da jo ves čas lepotičite in gladite po glavi. Ko bo urejena, se bo samozavestno sprehajala po parku in dvignila rep, ter vzbujala pozornost ostalih psičkov. Psiček pa bo odločen in prilagodljiv hkrati. Težavice, ki jih boste pri njima deležni v jeseni, bodo povezane s prehrano. Na vsak način ju bo mikala vaša hrana, imela bosta tudi dneve, ko ne bo pravega apetita.

 

Vodnar pes
Vodnar pes

VODNAR

Pasji horoskop napoveduje da bo vaš pasji prijatelj vodnar nihal v razpoloženju. Zelo hitro bo v letošnjem letu užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postal preveč razvajen in bo poskušal manipulirati z vami. Posvetite se mu takrat, ko bo plah, sramežljiv in prijazen, ter razpoložen za igro, v slabih trenutkih boste deležni glasnega lajanja. Za intenzivno učenje v jesenskih dneh niti ne bo najboljši čas, saj ne bo dovolj zbran, da bi vam sledil na najboljši možen način.

 

Ribi pes
Ribi pes

RIBI

Ne bojte se, da bi vaš pes, rojen v vodnem znamenju ušel z drugim psom, saj bo preveč pripaden. Tudi če bo zbežal za kratek čas, se bo znal vrniti, saj vas bo kmalu začel pogrešati. Če ste primorani zamenjati prebivališče ali okolje za dlje časa, boste imeli z njim manjše težavice, saj se zelo težko prilagaja. V jesenskih dneh bodite bolj pozorni na njegove kosti in zobe, saj bo nekoliko neroden, kljub temu pa še vedno, kot običajno, zelo pogumen.

 

Pasji horoskop
Pasji horoskop, naš bolhač.