Dnevni horoskop za sredo 9. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 9. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 9. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 9. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V kolikor se boste znali nadzirati pred raznimi čustvenimi izbruhi, si lahko obetate dobro počutje. Um bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig, dotikali se boste tudi vsebin v podzavesti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju financ ter kariere pričakujte srečo in nepričakovane priložnosti, ki vas bodo presenetile z zanimivo vsebino.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes praznuje Domen Valič: Astro profil

Domen Valič je glede na analizo njegovih planetov ob rojstvu karizmatičen in vsestranski. Vztrajen in odločen Domen zna vedno poskrbeti zase. Z Merkurjem v znamenju rib je njegova komunikacija nežna in prijetna. Pod močnim vtisom impresionističnega je zdaj tukaj in že naslednji trenutek nekje v svojem svetu. Znajde se v besednih dvobojih, kar mu omogoča lažjo življenjsko pot. Ima posebno moč, s katero v poslovnem svetu zlahka prepriča, da je najboljši.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog
  • Maite Perroni, mehiška pevka in igralka
  • Marko Šuler, slovenski nogometaš
  • Julia Mancuso, ameriška alpska smučarka
  • Nika Križnar, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je bil ustanovljen milanski nogometni klub Inter. V Leipzigu preizkušen prvi elektronski mikroskop. Rodil se je Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt in Janko Kos, slovenski književni teoretik, esejist in kritik. Umrl je Matjaž Tanko, slovenski novinar in Charles Bukowski, ameriški pisatelj, pesnik.

Prava moč ni v vladanju, denarju ali orožju, temveč v globokem, notranjem miru.

Thich Nhat Hanh
Ali lahko danes pričakujete zbranost na področju kariere in izobraževanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da ne pričakujte zbranosti na področju kariere in izobraževanja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu dvojčki in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 8.3. – 14.3.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nič hudega, če boste več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Ko boste vi kaj potrebovali, pa boste kaj hitro zamenjali vloge. Najbolj sproščeno boste delovali zvečer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V slabo voljo vas lahko spravijo stvari, ki ste jih že obvladali ali poznali. Zato poskusite počasi in preudarno poiskati prave odgovore na svoja vprašanja. O nečem ste prepričani, da imate prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Usmerite se tja, kjer čutite zadovoljstvo. Srčne zvezde vas sicer spodbujajo, da bi več tvegali. Vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik notranje vznemiril. Ni razlogov, da bi iskali napake, raje se optimistično ozrite na vse skupaj in seštejte vsa dejstva, ki govorijo vam v prid.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Muči vas občutek, da bi morali z energijo lune v dvojčkih marsikaj spremeniti. Tako trpi tudi vaše telo, potrebujete veliko več akcije in sproščenosti, ki jo boste našli v družbi prijateljev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite, da ne boste prehitro odgovorili na vprašanje, ki zahteva daljši razmislek. Najprej boste prepričani, da boste zmogli, trpi pa lahko zasebno življenje, ki ni najbolj stabilno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Previdno zaradi lune v dvojčkih izbirajte besede, ne izogibajte se dobrih predlogov. Mnoge stvari se gibljejo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite. Ne bo vam pretežko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v dvojčkih se ne boste znali umiriti. Ne jezite se nekoga, ki vas bo opozoril, ker ne bo mislil nič slabega. Hotel vam bo le prijazno pomagati in vas nasmejati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sledite svojemu občutku, tudi če je drugačen. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč časa za stvari, ki jih nikakor ne morete spremeniti. Luna v dvojčkih prinaša klepetavost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pretvarjajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, nekoga od domačih pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe močno užalostila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skopi boste z izražanjem čustev, neuresničena ljubezen vas malce zavira, četudi si ne priznate. Čim prej zavihajte rokave glede vseh ostalih pomembnih opravkov, ki vas čakajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V dobri kondiciji boste, kar vam omogoča, da se ukvarjate z več stvarmi hkrati. Nikar pa zaradi tega ne bodite površni, saj vas spremlja nemirna energija lune v znamenju dvojčkov.

Vas zanima: POZNATE POSLEDICE PRETIRANEGA SAMODOKAZOVANJA?