Dnevni horoskop za sredo 4. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 4. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 4. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 4. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lažje kot običajno se boste prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo vse skupaj prineslo. Slabih možnosti ne bo, bodo le težje in lažje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste približati tistemu dejstvu, ki vas že nekaj časa dobesedno bode v oči. Prihaja tudi sreča na področju financ.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Vse dobre knjige imajo nekaj skupnega so bolj resnične, kot če bi se dejansko zgodile.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj
  • Hosni Mubarak, egiptovski politik
  • Audrey Hepburn, belgijska filmska igralka
  • Ivan Kramberger, slovenski dobrotnik, politik
  • Jorge Lorenzo, španski motocikistični dirkač

Na današnji dan Ljubljano močno poškoduje požar. Pogašen požar v jedrski elektrarni Černobil. Ernest Hemingway je bil nagrajen s Pulitzerjevo nagrado za delo Starec in morje. Okoljevarstvena organizacija Dont Make A Wave Committee se je preimenovala v Greenpeace Foundation. Rodil se je Antun Augustinčić, hrvaški kipar in Henrik I., francoski kralj. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Green Day, Mike Dirnt in nemška skakalka v višino Ulrike Meyfarth. Umrl je Josip Broz Tito, predsednik SFRJ in Isaac Barrow, angleški matematik, teolog.

O čem boste danes največ razmišljali?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste skakali iz ene teme na drugo, malce boste raztreseni.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj komunikativna?

Najbolj komunikativni boste dvojčki, vodnarji in ovni.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2022 ali TEDENSKI HOROSKOP OD 2. DO 8. MAJA 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ob pogledu na urnik boste zaradi energije lune v dvojčkih postali nemirni in razdražljivi. Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ponavlja se tisto, kar vas že nekaj časa vznemirja. Še vedno boste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše modre predloge.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub temu, da je luna v vašem znamenju se bo zapletlo, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, a niste v takem položaju, da bi trenutno kar koli spreminjali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite o tem, kako bi oživeli svoje ljubezensko razmerje in se pomaknili naprej. Preživite več časa v dvoje, ne glede na to, da se v zadnjem času odpira še veliko drugačnih možnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počutili se boste zmedeno in nič se ne dogaja tako hitro, kot bi vi želeli. Vse kar stoji na mestu in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje čim prej pobegnili v prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse vam gre na roko, zato ne oklevajte več z odločitvami, ki jih bo okrepila tudi luna v znamenju dvojčkov. Čas je, da storite več. Potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede čustvenega področja ne potrebujete nobenih nasvetov, morda le nekaj več časa da se poglobite vase in tehtnega razmisleka. Določen čustveni odnos vam bo izredno pri srcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoliko negotovi boste, posebno na čustvenem področju. Morda preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v dvojčkih se bo potrebno bolj potruditi za ohranjanje lepih odnosov. S strogim in trdim odnosom ljudi odganjate, zato poskusite delovati bolj mehko in prilagodljivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaznali boste nekaj strahu, čeprav za to nimate upravičenih razlogov. Vse boste nekako obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za spremembo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni vam treba nikamor hiteti, čeprav boste imeli občutek da zamujate. Shranite vse, kar boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je pomembno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč ste mirni in čakate, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se ne bo zgodilo. Skušajte ukrepati, dokler je še čas in vas spremlja optimistična energija.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 2.5.-8.5.22