Dnevni horoskop za sredo 23. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 23. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 23. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 23. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne skrivajte svojih želja ter zanimivih idej, raje se z njimi soočite in razmislite, kako bi jih lahko popeljali v realnost.  

Horoskop nasvet za današnji dan: Z veseljem boste vsakomur, ki bo potreboval nesebično priskočili na pomoč. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop se raje izognite.

horoskop danes
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • France Kidrič, slovenski književni zgodovinar
  • Ricardo Zonta, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Nicholle Tom, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Andrea Dovizioso, italijanski motociklistični dirkač
  • Kyrie Irving, ameriški košarkaš

Na današnji dan sta brata Wright vložila prošnjo za patent, potem ko sta zgradila prvo letalo. Nasa je izstrelila vesoljsko plovilo Gemini 3. Rodil se je Michael Haneke, avstrijski režiser, scenarist, akademik in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar. Rodil se je tudi slavni matematik Jurij Vega in pevka Chaka Khan. Umrl je Marjan Jerman, slovenski novinar in Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka.

Poslušaj preden spregovoriš, mogoče sprevidiš da je bolje če molčiš.

Ljudski pregovor
Kako boste delovali na področju komunikacije?

Dnevni horoskop napoveduje, da odprtost ne bo meja, zato se lahko zgodi, da vam z jezika pobegne kakšna neumnost.

Katera astro znamenja boste najbolj neodvisno usmerjena?

Najbolj neodvisno boste usmerjeni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 22.3. – 28.3.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite s pomočjo lune v znamenju strelca vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo. Ni vam treba preveč intenzivno razmišljati, le prepustite se.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite optimistične predloge in rešitve. Pri tem imate najmanjšo možnost, da rečete nekaj napačnega. Na koncu boste dosegli, kar ste si zamislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav na področju kariere ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, saj potrebujete nekaj miru.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni prihaja nekaj nenavadnega, vsekakor boste temu posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo. Odprite svoje srce!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skušajte biti samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju je zanimiva in nenavadna ideja, ki vam počasi omogoča rast in poslovni razvoj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odložite nekaj obveznosti in se lotite bolj zanimivih stvari, ki vam bodo popestrile življenje. Če se ne boste mogli odločiti med dvema zadevama, se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izbrali napačno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijaha nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez kakšnih resnih sprememb, zato se ne bojte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se boste lotili analiziranja, potem iščite precej nazaj, tja do korenin, odgovori so tam. Vse skupaj bo videti kot izguba določenega občutka, vendar se ji nikar ne predajte prehitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se na svoje cilje in ne na brezvezne neumnosti. Ne bojte se sprememb, ki počasi pronicajo k vam. Ne boste razočarani. Zanimiva informacija lahko poveča vašo ozaveščenost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan z luno v strelcu vam prinaša spremembe, ki bodo v najslabšem primeru povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se povežete s pozitivnimi ljudmi in tistimi, ki jih imate radi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določen trenutek bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj, ko nimate dovolj moči, da bi jih popeljali do konca.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V službi ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na zadeve in svet kot ostali sodelavci. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem pogovorite.

Vas zanima: IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA OVEN