Dnevni horoskop za sredo 16. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 16. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 16. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Slišali boste nekaj, kar vas bo notranje obremenilo. Skušajte se brzdati da ne boste razkrili pomembnih in hkrati kočljivih informacij. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujete lahko več priložnosti za kovanje resnejših načrtov. Ob sebi imate končno nekoga, ki vas razume in pri vsem tudi podpira.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Device

Danes ob 05:58 Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bernardo Bertolucci, italijanski filmski režiser
  • Lauren Graham, ameriška filmska igralka
  • Leena Peisa, finska glasbenica
  • Theo Walcott, angleški nogometaš

Na današnji dan Švica na referendumu zavrne včlanitev v OZN. Krim razglasi neodvisnost od Ukrajine. Začetek marčne revolucije v Ljubljani. Ustanovljena je bila ameriška vojaška akademija West Point. Rodil se je James Madison, ameriški predsednik in Vladimir Mihajlovič Komarov, ruski kozmonavt. Umrla je Berta Bojetu-Boeta, slovenska pisateljica, pesnica, gledališka igralka in Žiga Laykauf, slovenski pesnik.

Kdor si ne drzne prestopiti meja resničnosti, se ne bo nikoli dokopal do resnice.

Friedrich G. Schiller
Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samo izpolnjevanju, začeti z dieto in poskrbeti za svoje telo in videz.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 15.3. – 21.3.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v devici boste razpoloženi za delo in pripravljeni vztrajati. Pazite, da ne bo vaša zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri pomembnem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku. Imejte več posluha tudi za drobne malenkosti. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda boste nekoliko manj pristranski kot ste običajno. Nekaj boste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj začasne rešitve. Več časa preživite s prijatelji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kočljiva situacija vas bo usmerila v intenzivne procese na čustvenem področju. Če se odločate o pomembnih premikih, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj prijaznih besed bo rešilo zoprno situacijo v kateri ste se nahajali. Skušajte še naprej delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določene zadeve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi ugodnih vibracij boste veselega razpoloženja. Pri delu vam trenutni konflikt ne pomeni veliko, z mislimi boste nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Hiter življenjski tempo vam zaradi notranjega zadovoljstva ni odveč, prav nasprotno, prebuja se vaša tekmovalnost, s katero se boste končno lahko prebili do vrha.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihajajo nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Bolj boste spontani in sproščeni, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počasi prihaja ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij, povezanih s preteklostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se držite dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost zaradi lune v znamenju device ne bo dovolj dober izgovor.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne vdajajte se temnim mislim. Čeprav navidezno ohranjate optimizem, se globoko v sebi zavedate, da je to le upanje. Počasi se bo potrebno postaviti zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembna situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati in zadovoljstvo. Pozitivna energija vas bo spremljala tudi na čustvenem področju, kjer boste pristni.

Vas zanima: IZOGNITE SE NAPAKAM, KI VPLIVAJO NA IMUNSKI SISTEM