Dnevni horoskop za soboto 23. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 23. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 23. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Z veseljem se boste z energijo Zadnjega krajca prepustili raznim užitkom, kuhalnica bo vaša najboljša prijateljica, ki vam bo pričarala notranje zadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli boste izstopati s svojo urejenostjo in poskrbeti da vas opazi tista oseba zaradi katere že dolgo čutite metuljčke v želodcu.

horoskop
Svetovni dan knjige in avtorskih pravic

Danes ob 08:17 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske.
Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes ob 13:56 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Ljubi vse, zaupaj redkim, ne škodi nikomur.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Sergejevič Prokofjev, ruski skladatelj, pianist
  • Ivo Lola Ribar, hrvaški publicist, politik
  • Ive Šubic, slovenski slikar
  • Roy Kelton Orbison, ameriški pevec, glasbenik
  • Michael Moore, ameriški filmski režiser, pisatelj

Na današnji dan je bil odkrit podatomski delec kvarka vrh. Belgija, Danska, Islandija, Italija, Kanada, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Velika Britanija, Francija in ZDA so ustanovile Severnoatlantsko zvezo – Nato. Rodil se je James Buchanan, ameriški predsednik in Peter Dajnko, slovenski pisatelj, slovničar. Umrl je Ciril Škerjanec, slovenski violončelist in Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser, igralec.

Kako bo danes Zadnji krajec vplival na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste začeli z zaključevanjem in se usmerjali v diplomatske rešitve.

Katera znamenja zodiaka boste danes navdušena in polna energije?

Danes boste navdušeni in polni energije rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: OPTIMALEN STIK S SABO JE PRISTEN VIR NAJPRIJETNEJŠIH OBČUTKOV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija lune v vodnarju vas prebuja in usmerja v razigranost. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike naprej. Tudi zdravje bo področje, s katerim se ni potrebno preveč obremenjevati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od raznih prošenj in prilagajanja. Poslovne zadeve boste preložili, saj bi se radi popolnoma prepustili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Umirite se in si vzemite čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in se ne pustite motiti tistim, ki bod ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo zaradi vpliva lune v vodnarju na vseh področjih nagajalo pretiravanje. Prihaja veliko dela in energije, ter precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločiti se morate glede čustvene zadeve, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja in vleče nazaj. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav bo začetek precej težak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaznali boste koliko podpore prihaja iz strani bližnjih, kar vas bo prav prijetno presenetilo. Ostajajte odprti in zadeve, ki vam jih bodo predlagali pogumno udejanjite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spregledati bo potrebno možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila da ne boste več zavlačevali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo vam bo zaradi vesele energije, ki jo prinaša luna v vodnarju koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren. Po pogovoru boste razmislili o vsem skupaj in se končno razbremenili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in to bo način, ki se bo izkazal za najboljšo izbiro. Ob pomembnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite si, da bi vas nekdo zaradi nesporazum pahnil v utrudljive konflikte. Pozorni bodite tudi tudi na ljubezenskem področju, kjer boste zaradi napetih situacij neodločni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v vašem znamenju prihaja hitra, iznajdljiva narava. Navduševali boste z radovednostjo, toda previdno, nikar ne sprašujte o kočljivih temah, saj bi lahko nekoga spravili v zadrego.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pretirana odgovornost vam danes ne bo všeč, saj se boste z vplivom lune v vodnarju raje usmerjali k radosti. Pomembni bodo pogovori in splošno tkanje vezi s prijetnimi ljudmi.

Vas zanima: SIMONA JE V STRESU, SAJ NE SLEDI NOVIM PRIJEMOM IN MLADIM SODELAVKAM