Dnevni horoskop za ponedeljek 26. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 26. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 26. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Največji uspeh v današnjem dnevu za vas bo, da se boste lahko pomirili in nadaljevali z osebno rastjo, kar vam prinaša dobre rezultate. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da odprete svoja čustva, vendar ne preizkušajte novih tehnik in se vrnite k navadnim in preprostim besedam.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

KAKO SE ZNEBITI NEGATIVNIH MISLI?

Kaj pravi horoskop za danes, ponedeljek 26. februarja 2024?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Levi Strauss, izumitelj džinsa
  • William Frederick Cody – Buffalo Bill, ameriški lovec
  • Johnny Cash, ameriški pevec countryja
  • Recep Tayyip Erdoğan, turški politik, predsednik Turčije
  • Erykah Badu, afroameriška pevka R&B in hip-hopa

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska Wikipedija. Tim Berners Lee predstavil WorldWideWeb, prvi spletni brskalnik. Rodil se je Victor Hugo, francoski pisatelj in Christian Samuel Weiss, nemški mineralog in kristalograf. Rodil se je tudi ameriški pevec Michael Bolton in afriškoameriška pevka Erykah Badu. Umrl je Karl Theodor Jaspers, nemški filozof in Frane Miličinski – Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, gledališki režiser. Umrl je tudi italijanski violinist in skladatelj Giuseppe Tartini.

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj.

Eleanor Roosevelt
Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala iskrena energija.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v znamenju bika in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav se trudite biti vedno optimistični in ste na področju čustev pripravljeni ujeti plen, zaradi prehoda lune vse skupaj tokrat ne bo najbolj enostavno. Prebudil se bo občutek, da vam nekaj ni naklonjeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste znali usmeriti energijo v prave stvari, lahko pričakujete nekaj ugodnih rezultatov na finančnem področju. Kljub težavnim razmeram še nekaj časa ne boste doživeli večje finančne stiske.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi številnih odgovornosti se lahko duševna napetost tekom dne stopnjuje. Prihaja veliko zanimivega in še več novega, kar bo za radovedno dušo, ki hrepeni po novostih prava poslastica.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prostora in časa za ugibanja, ko se bo potrebno odločiti ne bo. Kaos lahko zmanjšate tako, da se mirno soočite z neugodnimi situacijami, ter si ob nestrpnih ljudeh mislite svoje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi utrujenosti, ki bo posledica trdega dela v preteklih dneh, bolj intenzivno poskrbite za svoje zdravje, saj bi se lahko znašli v primežu različnih težav, kot so nespečnost, glavoboli, vnetja itd.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Okusili boste nekaj ljubezenskih težav, ki bodo povezane s povečano egocentričnostjo. Na poslovnem področju lahko načrte podere avtoritativna figura, ki prinaša tudi številne psihične obremenitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Načrtov ne spreminjajte radikalno, najprej dobro razmislite, kaj je za vas trenutno najbolj pomembno. S težavami pri ohranjanju stabilnosti v odnosih se boste dobro soočali in jih reševali sproti ter zelo iskreno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Med vami in ljubljeno osebo, ali ostalimi družinskimi člani se lahko pojavijo manjši nesporazumi. Priporočljivo bo, da se večkrat raje zadržite, saj lahko neprestani konflikti povzročijo slabo voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse naloge in korake boste dopoldne, ko bo luna še v devici opravljali s skrbnostjo in odlično motivacijo. Prejeli boste pohvalo, znali se boste obrniti tja, kjer se kujejo dobri načrti, le nekaj poguma še prebudite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Samozavestno in optimistično delovanje bo premagalo različne izzive in ovire na poti, tako da lahko pričakujete stabilno in razumno rast. Dovolj boste močni, da lahko prevzamete pomembne zadeve v svoje roke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajajo bolj prijetne in usklajene ljubezenske vibracije. Tudi tisti, ki ste razočarani, se boste znali dvigniti ter se stabilizirati za lepšo prihodnost. Več se boste pogovarjali, iskali boste odgovore na vsa svoja skrita vprašanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne razjezite se dopoldne, ko bo luna v znamenju device, če se boste pri izvajanju svojih projektov soočali z neprestanimi zamudami, tudi dogovori lahko obvisijo v zraku. Kljub svoji marljivosti bodite na področju denarja previdni.

Vas zanima: RIBE, V KATERO DEKADO SPADATE? in MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO RIBICO?