Dnevni horoskop za ponedeljek 21. marca 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za ponedeljek 21. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 21. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan poezije in svetovni dan lutkarjev. Prihaja močan občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje. Poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo nenehno prilagajanje in predvsem več zbranosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem. Pripravite se na več kritike.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Slavoj Žižek, slovenski filozof
  • Sergej Lavrov, ruski politik in diplomat
  • Jair Bolsonaro, brazilski politik in predsednik države
  • Ayrton Senna da Silva, brazilski avtomobilski dirkač Formule 1
  • Ronaldinho, brazilski nogometaš

Na današnji dan je bilo stanovljeno je socialno omrežje Twitter. Indira Gandhi odstopi s položaja indijske predsednice vlade. Perzija se uradno preimenuje v Iran. Rodil se je Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist in Johann Sebastian Bach, nemški skladatelj. Rodil se je tudi hrvaški violinist Zlatko Balokovic in ameriški igralec Matthew Broderick. Umrl je Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj in Nicolas Louis de Lacaille, francoski astronom.

Če želite biti uspešni, morate spoštovati samo eno pravilo, da nikdar ne lažete sebi.

Paula Coelha
Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste hrepeneli po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KAKO SONCE V OVNU VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v škorpijonu boste delovali zelo razgibano. Več kot običajno boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar pa bodite bolj previdni pri načrtovanju novih poti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začutili boste povečano željo po svobodi in samostojnosti. Ker boste opazili, da tisti, ki vas obkrožajo niso preveč zainteresirani, boste morda celo užaljeni. Ne skrbite, kmalu vam bodo začeli slediti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zapletli se boste v spor z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite odnos, ki se še vedno lahko zavrti v pravo smer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi vpliva lune v škorpijonu bodo ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko razmerje ni priporočljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če dejanja govorijo zase, se nikar ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi, ki vas obkrožajo. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo strmo in s trnjem obdano pot k dolgo želenim spremembam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja premik k sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo kljub vplivu lune v škorpijonu, ki poudarja notranjo moč sposobnost prilagajanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Samozavestno stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugačna pravila od zastavljenih. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov, ki niso stabilni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vašem znamenju prihaja občutek, da ste trden član skupnosti, na katerega se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boste v današnjem dnevu zanesli na sedanji trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povsod boste zaradi sumničave energije videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje zelo oster odziv, ter kakšno kritiko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponudite svojo roko in podprite nekoga, ki potrebuje pomoč. Polni boste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, boste tokrat privoščili le najboljše. Izogibajte se konfliktom ter stresnim situacijam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S svojimi običajnimi zvijačami ne boste veliko dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen. Bodite raje popolnoma pristni in uspelo vam bo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Notranje boste zaradi lune v škorpijonu nemirni. Vedno znova se lahko zapletate v prepir, ki ne vodi nikamor. Razmislite v tišini o vsem kar vas bremeni in se nekoliko zadržite pred komentarji.

Vas zanima: SILVA SE BORI, SAJ JI TAŠČA VES ČAS NAGAJA