Dnevni horoskop za petek 7. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 7. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 7. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 7. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Neptunom prihajajo misli, povezane s preteklostjo in starimi vzorci. Dan je primeren, da z njimi počistite in se neobremenjeno zazrete v prihodnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo.

horoskop danes
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Nicolas Cage: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga, kar pomeni, da je bolj hladne in zadržane narave. Premišljen, gospodaren in pronicljiv, takrat ko ga zadeve resnično zanimajo in navdušujejo. Luna v znamenju Tehtnice mu podarja prefinjenost in eleganco. V ljubezenskem odnosu je kavalir in zna ustvariti harmonijo.

Mars v znamenju Kozoroga mu dodaja trdnost in realen pogled na svet. Tudi na finančnem področju ima v življenju srečo, denar zna zaslužiti in tudi prihraniti. Venera v znamenju Vodnarja je tista, ki poskrbi, da nikoli ni dolgočasen, v njegovi bližini se vedno nekaj dogaja.

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši.

Stephen Covey

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist
  • David Caruso, ameriški filmski igralec
  • Francis Jean Marcel Poulenc, francoski skladatelj
  • Gregor Schlierenzauer, avstrijski smučarski skakalec
  • Jan Oblak, slovenski nogometni vratar

Na današnji dan na Dunaju priseže druga vlada pod vodstvom Sebastiana Kurza. Rodil se je Vid Pečjak, slovenski psiholog, pisatelj in Anton Schwab, slovenski zdravnik, skladatelj. Umrl je Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik in Nikola Tesla, srbsko-ameriški, izumitelj, fizik, elektroinženir, matematik, prav tako Jože Plečnik, slovenski arhitekt.

Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje zasanjanost, dober spomin in sposobnost vizualizacije.

Katera astro znamenja morate biti danes v prometu še posebej previdna?

V prometu bi morali biti danes še posebej previdni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: RAZKRITJE S SVETLOBO DJOTIŠA ZA LETO 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav splošno vzdušje zaradi lune v ribah ne bo najboljše, boste sami poskrbeli, da boste zelo dobre volje. Ne glede na status se ne boste branili spogledovanja, če se bo pokazala priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločno se kljub temu, da vas spremlja nežna energija lune v ribah postavite zase in postavite svoje meje. V službi sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da boste z mislimi drugje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj bi lahko popravili ali dokončali hitreje, kot predvidevate. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni z zaključkom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj boste opravili po svoje, izkazalo se bo, da ste izbrali pravi prijem, ki prinaša dobre iztočnice. Naj vas ne bo strah, saj boste tokrat zagotovo dobili zeleno luč in pravo podporo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nasmejali se boste do solz, kar vam bo dalo novo energijo. Poleg tega pa vam bo spotoma uspelo ujeti novo idejo, ki bo povezana s tem, kar v bistvu najraje počnete in pri čemer uživate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale delovnik in osebnost. Jezilo vas bo, ker zaradi občutljivih in napetih energij nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V konflikt, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno razjezilo. Odločili se boste, da nima pristojnosti za vmešavanje, zato lahko odreagirate malce nesramno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tako v ljubezni kot na področju kariere se nikakor ne morete sprijazniti s tem, da morate čakati, toda zaenkrat zaradi počasne energije lune v ribah ni druge poti. Preveč razmišljate in se obremenjujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas bo s svojo pripombo prizadel ali razočaral. Niti ne boste jezni, samo razočarani. Ne podrite trmasto in nesramno vseh mostov, tudi če niste pri volji, da bi se dobro izkazali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se že dalj časa niste ukvarjali sami s seboj, bo čas za vas stresen in zoprn. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti, luna v ribah pa vas bo opomnila tudi na malenkosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z veliko motivacije se boste posvetili delu in skrbno nadzirali, da vsi sodelujejo, kot bi morali. Seveda vaše spodbude ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v nenavadno pretiravanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite bolj tolerantni do ljudi, ki vas podpirajo. Z velikodušnostjo, ki jo prebuja luna v vašem znamenju boste pridobili več simpatij. Zvečer lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.

Vas zanima: PREVERITE, ALI STE PRAVA KOZOROGINJA?