Dnevni horoskop za petek 17. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 17. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 17. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 17. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tista oseba, ki vam že dolgo stoji ob strani, vas bo ponovno presenetila. Prebudili se boste v jutro, obarvano s toplino in prijetnimi mislimi, ter z vonjem po iskreni ljubezni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati stik s sabo, ujeti srečo in na področju ljubezni uživati v prijetnem vzdušju, ter se izogniti napetosti.

luna
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Največji smisel življenja je izražati veselje, lepoto in moč.

Thomas T, Troward

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Dean Martin, ameriški filmski igralec
  • Iztok Čop, slovenski veslač
  • Tjaša Jezernik, slovenska tenisačica
  • Venus Williams, ameriška tenisačica
  • Matej Mugerli, slovenski kolesar

Na današnji dan je bila afera Watergate: peterica moških poskuša vlomiti v zgradbo sedeža Demokratske stranke v Washingtonskem predelu Watergate in namestiti prisluškovalne naprave. Kip svobode prispe v newyorško pristanišče. Ustanovljena Republika Islandija. Rodil se je Franc Šturm, slovenski skladatelj in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka. Rodil se je tudi Slavko Osterc, slovenski skladatelj in ameriški rocker James Brown. Umrl je Anton Foerster, slovenski skladatelj in Anica Šinkovec, slovenska gledališka igralka. Umrl je tudi italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferre.

Ali je dan primeren za poglabljanje vase?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za poglabljanje vase.

Katera astro znamenja lahko srečate znance, ki jih že dolgo niste videli?

Nekoga, ki ga že dolgo niste videli lahko srečate rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI NE MARAJO PODREJENIH VLOG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v vodnarju bodo zadeve hitro našle svoje mesto, zato bo dan primeren tudi za opravljanje zahtevnejših nalog. Ne ustrašite se dejavnikov, ki vam ne bodo pisani na kožo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bi morali paziti na svoje finance, vas bo mikalo nekaj večjega, nekaj nedosegljivega. Želje bodo poudarjene, precej dovzetni pa boste tudi za opazke, kaj si privoščijo drugi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ozračju pričakujte z energijo lune v vodnarju dogajanje ter nemir. S nekom od domačih ne boste našli soglasja, kar vas utegne spraviti v slabo voljo. Raje se posvetite delu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj bo zelo močno pritegnilo vašo pozornost. Mikalo vas bo, posebno če je nekoliko nepredvidljivo. Tokrat se boste v vse skupaj podali brez značilnih pomislekov ter dvomov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vam ne bo povedal vsega po resnici, zato boste kar precej zmedeni in malce razočarani. Poskrbite, da dolgoročno ne boste več odvisni od drugih. Občutek bo dvomljiv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S simpatično energijo lune v vodnarju boste narediti zaključke in se rešiti tistega, kar vas bremeni in je povezano s preteklim dogajanjem. Zakorakajte počasi v nove energije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne dovolite si, da bi zaradi ugajanja drugim zapadli pod vpliv nezdravih aktivnosti, zato bodite danes še posebej pozorni, da delate izključno tisto, kar sami pri sebi odobravate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zapišite si ideje, ki se vam bodo porodile ob napredni energiji lune v vodnarju. Ko jih boste prespali in dodelali, se bodo odlično obnesle, tudi pri tistih, ki potrebujete več časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na vas bodo leteli neupravičeni očitki saj bo določena oseba nevoščljiva zaradi vaših dobrih podvigov. Sprva se boste ogorčeno branili, nato pa se boste vedno manj obremenjevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Težave na službenem področju, kar naprej nosite domov. S tem sami povzročate prepire v domačem okolju. Razbremenite se, saj je že čas, da zadihate bolj sproščeno energijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v vašem znamenju se lahko zgodijo stvari, ki so vas že velikokrat spravile iz tira. Tudi v službi ne marate tega, da se drugi ne držijo dogovorov, v katere ste zaupali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembna oseba čaka na vašo pobudo. Nekateri boste z veseljem naredili korak naprej v ljubezni, čeprav še niste čisto prepričani, kaj je za vas dobro in kaj ne. Pustite se presenetiti.

Vas zanima: 5 ASTRO ZNAMENJ, KI IMAJO RADA VSE POD NADZOROM