Dnevni horoskop za petek 14. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 14. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 14. junija 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za petek 14. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaši notranji občutki dobivajo danes s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem poseben fokus, lažje se boste soočali in razumeli, tudi druge.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razširjena zavest vas bo danes popeljala do ključnega momenta, ko boste prepričani vase in v določena dejstva.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Horoskop
Danes ob 07:18 uri nastopi Luni Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Miha zaradi Sonca v znamenju dvojčkov obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada, saj je prepričan, da ga tam nekje modra čaka, kakšna boljša priložnost. Racionalno in logično pristopa k težavam. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Zagotovo lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih.

Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje.

Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nakazuje, da s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Z Luno v ribah Miha živi v svojem svetu. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Delovati želi produktivno, zadovoljno in skladno, zato je v primeru neuspeha ves čas na lovu za novimi poslovnimi priložnostmi. Vztrajnost je njegova vrlina.

Bodimo realisti, zahtevajmo nemogoče!

Che Guevara

SVETOVANJE: MOŽEVA NOVA SLUŽBA RUŠI NAJIN ODNOS

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Sever, slovenski kipar
  • Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar
  • Donald Trump, ameriški poslovnež
  • Stefi Graf, nemška tenisačica
  • Uroš Ravbar, slovenski popotnik in fotograf

Na današnji dan je bil sklenjen sporazum o ustanovitvi Evropske vesoljske agencije ESA. V Riu de Janeiru se konča Vrh Zemlje, konferenca OZN o okolju in razvoju. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 5 proti Veneri. V Londonu se odpre prvi Hard Rock Cafe. Rodil se je Kevin Roche, irski arhitekt in Harriet Beecher Stowe, ameriška pisateljica. Umrl je Giacomo Leopardi, italijanski pesnik in Maksim Gorki, ruski pisatelj. Umrl je tudi Anton Koželj, slovenski slikar.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete čudovit dan, obarvan z iskreno ljubeznijo?

Lep dan, obarvan z ljubeznijo lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem posvetila domu?

Domačemu okolju se boste z veseljem prepustili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO POMEMBNO JE, KAKŠNO VIBRACIJO ODDAJATE? in ŽENSKE ZODIAKA, KI OBOŽUJEJO NARAVO IN ŽIVALI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Priznajte si, da potrebujete veliko več akcije in sproščenosti, ki jo boste našli v družbi prijateljev. Pazite, da ne boste prehitro odgovorili na vprašanje, ki zahteva daljši razmislek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najprej boste prepričani, da boste nekaj, kar so vam naložili pred kratkim zmogli, trpi pa lahko zasebno življenje, ki ni najbolj stabilno. Skrbno preverite vse kar je potrebno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdno izbirajte besede, ne izogibajte se resnici, saj bo od tega, kako se boste odzvali odvisno dnevno počutje. Mnoge stvari se gibljejo v pravo smer, tudi na področju ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi energije lune, ki se bo skozi dan še nahajala v devici se ne boste znali umiriti. Ne jezite se nekoga, ki vas bo opozoril, da ste se v zadnjem času popolnoma spremenili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne pretvarjajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker bi lahko nekoga od bližnjih, ki mu zadeva veliko pomeni ravnodušnost brez potrebe močno užalostila. Prisluhnite brez pripomb.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Neuresničena ljubezen vas na ljubezenskem področju že nekaj časa zavira, četudi si ne priznate. Čim prej zavihajte rokave ter razčistite s stvarmi, ki samo blokirajo svobodno delovanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija Prvega krajca bo produktivno usmerjena, zato vam bo omogočala, da se ukvarjate z več stvarmi hkrati. Nikar pa zaradi tega ne bodite površni, saj bodo vse malenkosti pomembne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutje vas naj ne skrbi, spremlja vas Prvi krajec, zato boste vitalni in pripravljeni na akcijo. Nekaj vas močno navdušuje, čeprav bi si morali priznati, da je težje izvedljivo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite, tudi če se vas bo nekdo besedno lotil mirni, saj imate podporo ter možnost da se v določeni situaciji premaknete naprej. Razmišljali boste tudi o nečem, kar je tesno povezano s financami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obtožili vas bodo, da namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so očitne. Kljub vsemu boste trmasto nadaljevali, brez da bi se ozirali na razne pripombe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prebudil se bo občutek, da lahko še enkrat poskusite zadevo, v kateri pred kratkim niste imeli dovolj informacij. Uredite lahko tudi finančno področje, ki bo vedno bolj pomembno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker ne boste dovolj potrpežljivi, se lahko prebudi notranji nemir. Namig vam bo pomagal, da se boste domislili briljantne ideje. Morali se boste le še odločiti, komu bi zaupali.

Vas zanima: KO GRE NEKAJ NAROBE, NE OBUPAJTE PREHITRO in KAKO VAS VIDIJO DRUGA ASTROLOŠKA ZNAMENJA?